ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ΕΤΕΜ: Ο νέος πλήρης τεχνικός κατάλογος για υαλοπετάσματα Ε-85

Ο νέος τεχνικός κατάλογος της ETEM Ε85 είναι πλέον διαθέσιμος. Αποτελείται συνολικά από 372 σελίδες, γραμμένες από τους μηχανικούς της εταιρείας, και εμπεριέχει αναλυτικές πληροφορίες για την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στο χώρο των συστημάτων υαλοπετάσματος.

Ο αναγνώστης του καταλόγου E85 μπορεί να βρει προδιαγραφές, λύσεις, τεχνικά χαρακτηριστικά, τρόπους στήριξης και πλεονεκτήματα του συστήματος υαλοπετάσματος Ε85, καθώς και όλες τις σχετικές πιστοποιήσεις.

O κατάλογος, επιπλέον, μπορεί να συμβάλλει στην ολοκλήρωση ενός έργου, αφού προσφέρει μια ευρεία γκάμα λύσεων, ειδικά διαμορφωμένων από την ομάδα μηχανικών της ETEM για τον επαγγελματία αρχιτέκτονα ή/και κατασκευαστή, όπως:

  • Τυπικές λύσεις κατασκευών, τόσο με καπάκι όσο και structural
  • Πλήθος εξειδικευμένων περιπτώσεων, όπως κατασκευές ασφαλείας, ειδικές γωνιακές κατασκευές, αίθρια, κ.λπ.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στον νέο τεχνικό κατάλογο μέσω της ηλεκτρονικής τοποθεσίας της ΕΤΕΜ, ενώ για επιπρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον κατάλογο ή την αναζήτηση λύσεων που δεν υπάρχουν στο έντυπο, μπορούν να απευθυνθούν στην ίδια την εταιρεία, επικοινωνώντας στο e-mail etem.gr@etem.com ή στα τηλέφωνα 8001113836 (δωρεάν από σταθερό) και 2104898605 (από κινητό).

Για να τον κατεβάσετε κάντε κλικ εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.