ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΟΡΑ

Η θρυλική βαλίτσα αλουμινίου του διεθνούς τζετ σετ κλείνει 80 χρόνια ζωής!

Η αυθεντική βαλίτσα αλουμινίου του σχεδιαστή Καρλ Λάγκερφελντ παραμένει αναλλοίωτη στον χρόνο

Η Rimowa γιορτάζει την 80η επέτειο της θρυλικής της αποσκευής από αλουμίνιο και ζήτησε από ορισμένους καταξιωμένους φίλους να σχολιάσουν το κλασικό πλέον προϊόν της.

Προσωπικότητες του κόσμου της τέχνης, της μόδας, των μέσων μαζικής ενημέρωσης, της μουσικής έστειλαν τις αυθεντικές βαλίτσες τους για φωτογράφιση και τόνισαν τα ποιοτικά πλεονεκτήματα του προϊόντος της γερμανικής εταιρείας, όπως  πολυτέλεια, ανθεκτικότητα, προσαρμοστικότητα, που σε μεγάλο βαθμό οφείλονται στα μοναδικά χαρακτηριστικά του αλουμινίου.

Μεταξύ των πιστών φίλων της αποσκευής της Rimowa είναι ο σχεδιαστής Καρλ Λάγκερφελντ, ο σκηνοθέτης Ντέιβιντ Φίντσερ, η ηθοποιός Φαν Μπίνγκμπινγκ, η επιχειρηματίας Mάρθα Στιούαρτ κ.α. Αν και κάθε ένας από τους παραπάνω εργάζεται σε διαφορετικούς τομείς, με διαφορετικά «τελετουργικά» όταν πρόκειται να ταξιδέψουν, όλοι χαρακτηρίζονται από τυφλή αφοσίωση στις αποσκευές αλουμινίου της Rimowa.

Για να καταφέρει ένα προϊόν να αποκτήσει καλτ στάτους, όπως οι αποσκευές της Rimowa, πρέπει να αντέχει για δεκαετίες και το ελαφρύ μέταλλο αποδεδειγμένα έχει εξαιρετική αντοχή, πέρα από την υψηλή κομψότητα που δύναται να επιτευχθεί χάρη στις πολλές επιλογές όσον αφορά στην επιφανειακή του επεξεργασία.

Όπως δήλωσε και ο Alexandre Arnau, CEO της γερμανικής εταιρείας «Πιστεύουμε ότι οι αποσκευές μας από αλουμίνιο είναι σύντροφοι για μια ζωή – κάθε βαθούλωμα, κάθε γρατζουνιά, κάθε αυτοκόλλητο αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα αυτών που τις χρησιμοποιούν, ένα ιστορικό ενός μοναδικού προσωπικού ταξιδιού…».

Για μία ακόμη φορά λοιπόν αποδεικνύεται ότι το αλουμίνιο κάνει τη διαφορά σε προϊόντα εξαιρετικής αντοχής και αισθητικής που κρατούν μία ζωή!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.