ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Νέο Showroom στο Σεράγεβο

Η ALUMIL σταθερά και με συνέπεια ενδυναμώνει την ηγετική της θέση στην παγκόσμια αγορά, διαδραματίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην εξέλιξη του κατασκευαστικού κλάδου.

Τον 18ο Εκθεσιακό Χώρο της εγκαινίασε φέτος η ALUMIL, εκ των κορυφαίων ελληνικών εταιρειών ανάπτυξης αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου. Το νέο Showroom βρίσκεται στην καρδιά του Σεράγεβο, με τη λειτουργία του να ενισχύει τη διεθνή παρουσία της εταιρείας και να ισχυροποιεί το brand της ALUMIL στη Βοσνία, φέρνοντας σε επαφή τους επαγγελματίες και τους καταναλωτές με τα προηγμένα συστήματά της για αρχιτεκτονικές εφαρμογές σε οικιστικά και εμπορικά κτίρια.

Σε ένα κτίριο 300 τ.μ. που αποτελεί την επιτομή του minimal design, οι επισκέπτες μπορούν να δουν από κοντά μία πληρέστατη γκάμα προηγμένων συστημάτων αλουμινίου για πόρτες και παράθυρα, διαχωριστικά εσωτερικών χώρων, προσόψεις κτιρίων, πέργκολες και περιφράξεις, καθώς και πλήθος άλλων αρχιτεκτονικών εφαρμογών.

Μέσα από μια εξατομικευμένη εμπειρία ξενάγησης και εξυπηρέτησης που περιλαμβάνει διαδραστικές παρουσιάσεις και συνεχή καθοδήγηση από εξειδικευμένους συμβούλους, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα μοναδικά χαρακτηριστικά των προϊόντων της ALUMIL: για την υψηλή αισθητική τους που ενσωματώνει τις τελευταίες τάσεις στην αρχιτεκτονική, την κορυφαία ποιότητά τους που διασφαλίζει τη μακροχρόνια λειτουργία και αντοχή τους, τις εξαιρετικές ενεργειακές επιδόσεις τους που συμβάλλουν στη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης.

Παράλληλα, το νέο Showroom της ALUMIL στο Σεράγεβο φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα hub δικτύωσης και εκπαίδευσης, προσφέροντας σε επαγγελματίες του κατασκευαστικού κλάδου την ευκαιρία να έρθουν κοντά, να ανταλλάξουν εμπειρίες, να διευρύνουν τις γνώσεις και να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους.

Με δυναμική παρουσία σε 60 χώρες, 32 θυγατρικές και 18 εκθεσιακά κέντρα σε όλο τον κόσμο, η ALUMIL ενδυναμώνει την ηγετική της θέση στην παγκόσμια αγορά, διαδραματίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην εξέλιξη του κατασκευαστικού κλάδου, μέσα από τη συνεχή αφοσίωσή της στην ποιότητα, την καινοτομία και τη βιωσιμότητα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.