ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

NEOKEM: Στηρίζει με την παρουσία της τη μονογραφία του αρχιτεκτονικού γραφείου Elastic Architects

Η NEOKEM είναι μία εταιρεία με στενούς δεσμούς με τον χώρο της αρχιτεκτονικής που σταθερά φροντίζει να στέκεται δίπλα σε αξιόλογες προσπάθειες που στόχο έχουν να αναδείξουν το έργο των Ελλήνων αρχιτεκτόνων. Μία τέτοια προσπάθεια, που πρόσφατα στήριξε NEOKEM, είναι η έκδοση της μονογραφίας του αρχιτεκτονικού γραφείου Elastic Architects.

Στη μονογραφία παρουσιάζονται επιλεγμένα έργα του γραφείου για την περίοδο 1996 – 2020, αναδεικνύοντας τη σημασία της σύγχρονης αρχιτεκτονικής τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Την επιμέλεια της έκδοσης έχουν οι Vasilios Bartzokas Archisearch και η Design Ambassador, σε συνεργασία με την Aris Marinakis Architectural Editions.

Η NEOKEM για μία ακόμη φορά απέδειξε έμπρακτα και με τον καλύτερο τρόπο τη σταθερή και διαχρονική της στήριξη στον αρχιτεκτονικό κλάδο και το πλούσιο έργο των Ελλήνων αρχιτεκτόνων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.