ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO SL2700 “The Great Wide”: Σχεδίαση για υψηλά πρότυπα επιδόσεων

Η τελευταία έκθεση δοκιμών του SL2700 της ALUMINCO προσφέρει σημαντικά βελτιωμένες επιδόσεις για δύσκολες και προκλητικές περιβαλλοντικές συνθήκες.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις όταν θέλεις βελτιωμένες επιδόσεις σε αέρα, νερό και άνεμο για ανασυρόμενα κουφώματα είναι να γυρίσεις τον διακόπτη στη θέση του SL2700 της ALUMINCO .

Με εξωτερική εμφάνιση που συνδυάζει μοναδικά τις στιβαρές φόρμες και το μοντέρνο design, το ανασυρόμενο σύστημα ALUMINCO SL2700 ανεβάζει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά στον τομέα των επιδόσεων.

Η τελευταία έκθεση δοκιμών του συστήματος προσφέρει σημαντικά βελτιωμένες επιδόσεις για δύσκολες και ιδιαίτερα προκλητικές περιβαλλοντικές συνθήκες.

Επιδόσεις

ΥΔΑΤΟΣΤΕΓΑΝΟΤΗΤΑ
CLASS 9A

ΑΕΡΟΔΙΑΠΕΡΑΤΟΤΗΤΑ
CLASS 4

ΑΝΤΟΧΗ ΣΕ ΑΝΕΜΟΠΙΕΣΗ
CLASS B4

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.