ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Συνεχίζονται οι σημαντικές πρωτοβουλίες στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) της EUROPA με τίτλο EUROPA Cares έχει δομηθεί με τρόπο που να αγκαλιάζει ποικίλες πτυχές της ανθρώπινης δραστηριότητας και της κοινωνίας.

Την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, η EUROPA στήριξε τις δραστηριότητες του οργανισμού MakeaWish”, μέσω της αγοράς μασκών για όλες τις γυναίκες εργαζόμενες της εταιρείας, βοηθώντας τα παιδιά και τις οικογένειές τους να πραγματοποιήσουν περισσότερες ευχές το 2021!

Παράλληλα, η EUROPA Profil Αλουμίνιο και η Profil Σωληνουργεία, στήριξαν ακόμα μια φορά την Ελληνική οικογένεια και τη διαδικτυακή εκπαίδευση, που έχει γίνει μέρος της ζωή μας λόγω της πανδημίας. Σε συνεργασία με τον Δήμο Διονύσου και τον Αντιδήμαρχο, κ. Καρυστινό, οι εταιρείες του Ομίλου Τζιρακιάν προχώρησαν στη χορηγία laptop, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των παιδιών για εκπαίδευση από το σπίτι.

Ο εξοπλισμός παραδόθηκε από τον Δ/ντή Πληροφορικής & Τεχνολογίας της EUROPA, κ. Αντωνακάκη, με την παρουσία του Δημάρχου Διονύσου, κ. Γιάννη Καλαφατέλη.

Τέλος, στηρίχθηκε η έκδοση της Ανθολογίας διηγημάτων της #ΧΕΝ Κομοτηνής με τίτλο «Είδα τον φόβο». Απώτερος σκοπός είναι η ευαισθητοποίηση όλων, για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Ο Όμιλος Τζιρακιάν σταθερά βρίσκεται πάντα στο πλευρό της Ελληνικής κοινωνίας και των εργαζομένων της. Με σεβασμό και προσήλωση στον άνθρωπο, #ΚάνουμεΤονΚόσμοΜαςΚαλύτερο!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.