ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Επικείμενη διαδικτυακή εκδήλωση για τα προβλήματα των επιχειρήσεων του κλάδου

Όπως είναι γνωστό η ΠΟΒΑΣ αποφάσισε το προηγούμενο διάστημα την ακύρωση των δύο Προσυνεδριακών εκδηλώσεων που είχαν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στην Κομοτηνή και στο Ηράκλειο Κρήτης λόγω των προληπτικών μέτρων που αφορούν στον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία έχοντας ως προτεραιότητα τη διαρκή επαφή με τους κατασκευαστές και τους ανθρώπους του κλάδου, καθώς πρωταρχικός σκοπός είναι η επίλυση των προβλημάτων που εμποδίζουν την ομαλή λειτουργία των επιχειρήσεων και την επιχειρηματικότητα, πρόκειται να διοργανώσει μία διαδικτυακή εκδήλωση το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Στόχος είναι να παρουσιαστούν και να αναλυθούν θέματα σχετικά με την επικαιρότητα, δίδοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες συνάδελφους αλλά και τα στελέχη της βιομηχανίας και επιχειρήσεων του κλάδου, να εκφράσουν τις απόψεις τους μέσα από ένα γόνιμο διάλογο.

Η ΠΟΒΑΣ παρέμεινε σε άμεση επαφή με τους ανθρώπους του κλάδου τις δύσκολες στιγμές που περάσαμε, με σταθερές απόψεις χωρίς αμφιταλαντεύσεις, προτείνοντας λύσεις με τον θεσμικό της ρόλο προς Υπουργεία και κρατικούς φορείς που βοήθησαν σημαντικά τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους.

Συνεχίζει σήμερα με συνέπεια την προσφορά της στις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους, θέλοντας να συμβάλλει ουσιαστικά στην επιστροφή στην κανονικότητα, κάνοντας χρήση όλων των δυνατοτήτων που προσφέρει η τεχνολογία.

Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ημερομηνία και τον τρόπο διεξαγωγής της εκδήλωσης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.