ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Δεύτερη πιστοποίηση «Passive House» με το ανοιγόμενο SUPREME S77

Τα SUPREME συστήματα της ALUMIL διακρίνονται για τις άριστες θερμομονωτικές επιδόσεις τους. Έτσι, μετά την πρώτη πιστοποίηση συστήματος αλουμινίου στην Ελλάδα για παθητικά κτίρια με το ανοιγόμενο SUPREME S91, η καταξιωμένη στις διεθνείς αγορές βορειοελλαδίτικη διέλαση πλέον διαθέτει πιστοποίηση «Passive House» και για το προηγμένο ανοιγόμενο σύστημα SUPREME S77.

Το εξαιρετικό SUPREME S77 έχει πιστοποιηθεί επιτυχώς ως κατάλληλο για παθητικά κτίρια στην κλιματική ζώνη «warm, temperate» από το διεθνώς αναγνωρισμένο γερμανικό ινστιτούτο Passive House Institute (PHI).

Το σύστημα SUPREME S77 αποτελεί ένα καινοτόμο θερμομονωτικό σύστημα μοντέρνας γραμμής, το οποίο ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτητικές ευρωπαϊκές προδιαγραφές για ιδιωτικά και δημόσια κτίρια. Το σύστημα παρέχει τη δυνατότητα επιλογής κρυφού φύλλου με την έκδοση SUPREME S77 PHOS, όπου ελαχιστοποιείται το εμφανές πλαίσιο αλουμινίου, προσφέροντας υψηλή αισθητική αλλά και μέγιστο φυσικό φωτισμό.

Το καινοτόμο σύστημα της ALUMIL είναι το δεύτερο σύστημα της εταιρείας που πιστοποιείται ως κατάλληλο για παθητικά κτίρια. Η σειρά SUPREME S91 είναι η πρώτη ελληνική σειρά που πιστοποιήθηκε από το PHI για την κλιματική ζώνη “cool, temperate” το 2015.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.