Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας e-newsletter και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Email address
Name
Το email σας δεν θα κοινοποιηθεί σε τρίτους
Home » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » ALUMIL: Χορηγία εις διπλούν στον αρχιτεκτονικό διαγωνισμό «COOK8: Ο νέος τόπος εστίασης»

ALUMIL: Χορηγία εις διπλούν στον αρχιτεκτονικό διαγωνισμό «COOK8: Ο νέος τόπος εστίασης»

Το δημοφιλές αρχιτεκτονικό περιοδικό ΔΟΜΕΣ, σε συνέχεια του πολύ επιτυχημένου διαγωνισμού «ROOM18: Το νέο αστικό ξενοδοχείο», διοργανώνει τον διαγωνισμό «COOK8: Ο νέος τόπος εστίασης», με τη σταθερή υποστήριξη της ALUMIL που είναι Μεγάλος Χορηγός & Χορηγός Εκδηλώσεων της διοργάνωσης.

Το COOK8 είναι ένα νέο πρόγραμμα που στοχεύει στη διατύπωση και υλοποίηση νέων ιδεών σχετικά με τη συγκέντρωση των ανθρώπων, με αφορμή την παρασκευή και κατανάλωση του φαγητού ως μέσο κοινωνικοποίησης.

O διαγωνισμός έχει ως αντικείμενο τον σχεδιασμό ενός εσωτερικού χώρου εστίασης για 8 άτομα, εμβαδού 24 – 30μ2. Οι συμμετέχοντες καλούνται να παρουσιάσουν δημιουργικές ιδέες και εξολοκλήρου νέες προσεγγίσεις. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν αρχιτέκτονες, σχεδιαστές εσωτερικού χώρου, διακοσμητές, σκηνογράφοι, συνθέτες εικαστικών εγκαταστάσεων και δημιουργοί κάθε κλάδου.

Μετά το τέλος του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί η έκθεση «COOK8: O Νέος Τόπος Εστίασης», σε συνδιοργάνωση με το Μουσείο Μπενάκη. Στην έκθεση θα παρουσιαστούν οι τρεις βραβευμένες συμμετοχές, υλοποιημένες σε πραγματικές διαστάσεις (κλίμακα 1/1), δίνοντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να περιηγηθούν μέσα σε αυτές. Περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν βρουν στον ιστότοπο του διαγωνισμού στο www.cook8.gr.

x

Check Also

ΠΟΒΑΣ: Ενημέρωση των Μελών της για τον «Εξωδικαστικό Μηχανισμό» ρύθμισης οφειλών

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας (ΠΟΒΑΣ) ενημερώθηκε από τα στελέχη της εταιρείας Board S.A. ...