ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Χορηγία εις διπλούν στον αρχιτεκτονικό διαγωνισμό «COOK8: Ο νέος τόπος εστίασης»

Το δημοφιλές αρχιτεκτονικό περιοδικό ΔΟΜΕΣ, σε συνέχεια του πολύ επιτυχημένου διαγωνισμού «ROOM18: Το νέο αστικό ξενοδοχείο», διοργανώνει τον διαγωνισμό «COOK8: Ο νέος τόπος εστίασης», με τη σταθερή υποστήριξη της ALUMIL που είναι Μεγάλος Χορηγός & Χορηγός Εκδηλώσεων της διοργάνωσης.

Το COOK8 είναι ένα νέο πρόγραμμα που στοχεύει στη διατύπωση και υλοποίηση νέων ιδεών σχετικά με τη συγκέντρωση των ανθρώπων, με αφορμή την παρασκευή και κατανάλωση του φαγητού ως μέσο κοινωνικοποίησης.

O διαγωνισμός έχει ως αντικείμενο τον σχεδιασμό ενός εσωτερικού χώρου εστίασης για 8 άτομα, εμβαδού 24 – 30μ2. Οι συμμετέχοντες καλούνται να παρουσιάσουν δημιουργικές ιδέες και εξολοκλήρου νέες προσεγγίσεις. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν αρχιτέκτονες, σχεδιαστές εσωτερικού χώρου, διακοσμητές, σκηνογράφοι, συνθέτες εικαστικών εγκαταστάσεων και δημιουργοί κάθε κλάδου.

Μετά το τέλος του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί η έκθεση «COOK8: O Νέος Τόπος Εστίασης», σε συνδιοργάνωση με το Μουσείο Μπενάκη. Στην έκθεση θα παρουσιαστούν οι τρεις βραβευμένες συμμετοχές, υλοποιημένες σε πραγματικές διαστάσεις (κλίμακα 1/1), δίνοντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να περιηγηθούν μέσα σε αυτές. Περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν βρουν στον ιστότοπο του διαγωνισμού στο www.cook8.gr.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.