ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ALUMIL: Ενισχύει δυναμικά την παγκόσμια δραστηριότητά της!

Η ALUMIL συνεχίζει να εντείνει τη διεθνή της παρουσία, σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, με σημαντικές πρωτοβουλίες και επενδύσεις.

«Χρυσή» περίοδο εξωστρέφειας διανύουν πολλές ελληνικές επιχειρήσεις, οι οποίες επεκτείνουν τη διεθνή τους δραστηριότητα. Ανάμεσά τους βρίσκεται και η ALUMIL, ηγέτιδα δύναμη στον σχεδιασμό και την παραγωγή αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου, με ισχυρή παρουσία σε πολλές περιοχές του κόσμου. Πρόσφατα, η εταιρεία  εγκαινίασε δύο νέα showrooms στο εξωτερικό, στο πλαίσιο της γενικότερης στρατηγικής της για εκτεταμένη διεθνή δραστηριοποίηση.

Ένα νέο σημείο καινοτομίας στην καρδιά της Χάιφα

Πριν από λίγες ημέρες, στην καρδιά της Χάιφα, μιας πόλης που φημίζεται για τη ζωντανή αρχιτεκτονική και design σκηνή της, γεννήθηκε ένα νέο hotspot καινοτομίας. Το νέο showroom παρουσιάζει την ευρύτατη γκάμα προϊόντων της ALUMIL, αναδεικνύοντας τις λύσεις που προσφέρει η εταιρεία.

Το νέο showroom της ALUMIL στη Χάιφα του Ισραήλ

Αρχιτέκτονες, κατασκευαστές και ιδιώτες θα έχουν πλέον την ευκαιρία να δουν από κοντά την ανώτερη ποιότητα και σχεδίαση των προηγμένων προϊόντων της. Επιπρόσθετα, ο χώρος αυτός είναι και μια δέσμευση της εταιρείας προς τους Ισραηλινούς πελάτες και συνεργάτες της, για την εξυπηρέτησή τους με προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Συμμετοχή σε εμβληματικά έργα στο Ισραήλ

Ωστόσο, η δραστηριοποίηση της ελληνικής πολυεθνικής στο Ισραήλ δεν σταματά στη Χάιφα. Η εταιρεία έχει συμμετάσχει τα τελευταία πέντε χρόνια σε σημαντικά έργα σε όλη τη χώρα, καθένα από τα οποία αποτελεί απόδειξη της δέσμευσής της για υψηλότερα standards ποιότητας, καινοτομίας και βιωσιμότητας.

Στο Τελ Αβίβ, για παράδειγμα, η ALUMIL συμμετείχε με ένα ειδικής κατασκευής σύστημά της στο έργο Da Vinci, ένα συγκρότημα τριών κτιρίων που ενσωματώνει τα χαρακτηριστικά της πόλης, αναδεικνύοντας το όραμα για υπέρβαση των ήδη υπαρχόντων κτιρίων μεγάλης κλίμακας.

Το έργο Da Vinci στο Τελ Αβίβ φέρει ένα ειδικής κατασκευής σύστημα της ALUMIL

Άλλο ένα έργο που ξεχωρίζει είναι το White Bay Towers, στην πόλη της Χαντέρα. Πρόκειται για δύο κτίρια, 23 και 24 ορόφων το καθένα, που απέχουν μόλις 100 μ. από την ακτή και αποτελούνται από συνολικά 365 πολυτελή διαμερίσματα, τα οποία ακολουθούν όλες τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις, ενσωματώνουν μια εκλεπτυσμένη αισθητική, έχουν πολύ άνετους χώρους και, φυσικά, απεριόριστη θέα στη Μεσόγειο.

Τέλος, η ALUMIL συμμετέχει και στο υπό κατασκευή έργο Kikar Hamedina στο Τελ Αβίβ. Η εταιρεία έχει σχεδιάσει ένα ειδικό σύστημα Unitised Window Wall, ενώ, παράλληλα, στο έργο θα χρησιμοποιηθεί και το κορυφαίο συρόμενο σύστημα με minimal design, Supreme S650. Η συμμετοχή της εταιρείας σε αυτό το μοναδικό κτίριο με την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική, η οποία προσδίδει ένα ελικοειδές σχήμα, ισχυροποιεί το αποτύπωμα της ALUMIL στο αρχιτεκτονικό τοπίο του Ισραήλ.

Το μεγαλεπήβολο έργο White Bay Towers στην πόλη της Χαντέρα στο Ισραήλ

Δυναμική παρουσία που δεν γνωρίζει σύνορα

Πέραν του Ισραήλ και της συμμετοχής της εταιρείας σε έργα αναφοράς εκεί, η εμβέλειά  της σημειώνει ανοδική πορεία σε πολλές γωνιές του κόσμου. Με παρουσία σε περισσότερες από 60 χώρες, 12 εργοστάσια και 30 θυγατρικές, η επέκταση της ALUMIL σε παγκόσμιο επίπεδο είναι εντυπωσιακή.

Το δεύτερο showroom που εγκαινιάστηκε πρόσφατα βρίσκεται στη Βοσνία, όπου η εταιρεία δραστηριοποιείται από το 2004, κατέχοντας σημαντική θέση στην αγορά. Αξίζει να σημειωθεί ότι διαθέτει εκεί μονάδα παραγωγής προφίλ αλουμινίου, ηλεκτροστατικής βαφής και ανοδίωσης.

Με σκοπό να ενισχύσει περαιτέρω τη θέση της, η ALUMIL εγκαινίασε το σύγχρονο showroom όπως και γραφεία 400 τ.μ. στην πρωτεύουσα της χώρας, το Σεράγεβο. Αυτή η κίνηση είναι μια ξεκάθαρη απόδειξη της προσήλωσης της εταιρείας στην περαιτέρω διεύρυνση της δραστηριότητάς της στη χώρα.

Το εντυπωσιακό showroom που εγκαινιάστηκε πρόσφατα στο Σεράγεβο της Βοσνίας

Στην Ιταλία, επίσης, η ALUMIL δραστηριοποιείται από το 2013 και έχει ιδρύσει θυγατρική εταιρεία για να επεκτείνει την παρουσία της στην αγορά των αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου. Φέτος, προχωρά στη δημιουργία showroom και γραφείων στη Ρώμη, ενισχύοντας περαιτέρω τη δραστηριοποίησή της στην ιταλική αγορά.

Η Ιταλία, μια χώρα γνωστή για την πλούσια ιστορία και αρχιτεκτονική της, είναι μια στρατηγική τοποθεσία για την ALUMIL και η επέκταση της εταιρείας στη χώρα υπογραμμίζει τη βούλησή της να φέρει τα υψηλής ποιότητας, καινοτόμα συστήματα αλουμινίου της στην τοπική αγορά.

Το Lighthouse Tower στο Τελ Αβίβ είναι άλλο ένα διεθνές έργο με συστήματα ALUMIL

Ινδία και Αίγυπτος στο επίκεντρο

Επιπλέον, η ALUMIL είναι μία από τις τέσσερις ευρωπαϊκές βιομηχανίες αλουμινίου που πωλούν στην ινδική αγορά. Παρά τη μείωση της βιομηχανικής παραγωγής και τη συνολική ζήτηση για αλουμίνιο σε ορισμένες ευρωπαϊκές αγορές, η εταιρεία παραμένει αισιόδοξη για την πορεία της το 2023.

Άλλωστε, αναμένει σημαντική ανάπτυξη από τις αγορές της Ασίας και της Μέσης Ανατολής, όπου έχει ήδη θέσει τις βάσεις για τη συνέχεια. Η εταιρεία έχει αναλάβει σημαντικά έργα στην Ινδία, όπως το εμβληματικό Jayabheri The Peak στο Hyderabad και το 25 South με διαμερίσματα οικιστικής χρήσης σε συγκροτήματα πύργων στη Μουμπάι. Αυτά τα έργα καταδεικνύουν τη στρατηγική επιλογή της ALUMIL να επενδύσει στην ινδική αγορά και να διεισδύσει εμπορικά στην πολυπληθέστερη χώρα του κόσμου.

Το εντυπωσιακό Rom Tower στην ισραηλινή πρωτεύουσα

Τέλος, μια ακόμη αγορά με μεγάλο ενδιαφέρον για την ALUMIL είναι η Αίγυπτος. Είναι χαρακτηριστικό ότι εκεί η εταιρεία έχει δημιουργήσει δύο εκθεσιακούς χώρους, στο Κάιρο και την Αλεξάνδρεια. Σημειωτέον ότι η πρόσφατη επένδυση για τη δημιουργία μιας σύγχρονης μονάδας ηλεκτροστατικής βαφής συνέβαλε στην περαιτέρω αύξηση των πωλήσεων της θυγατρικής εταιρείας στη χώρα.

Πορεία ανάπτυξης σε όλο τον κόσμο

Τα εγκαίνια του νέου εκθεσιακού χώρου της Χάιφα και η συμμετοχή της εταιρείας σε σημαντικά έργα σε όλο τον κόσμο αποτελούν μέρος μιας ευρύτερης στρατηγικής για εξωστρέφεια και διεθνή δραστηριότητα.

Η ALUMIL δεν επεκτείνει απλώς τη φυσική της παρουσία σε διάφορες περιοχές του πλανήτη, αλλά, κυρίως, ενισχύει τη θέση της στο παγκόσμιο σκηνικό και μέσα από τη σταθερή συμμετοχή της σε εμβληματικά έργα διεθνούς λάμψης, αποδεικνύει ότι βρίσκεται σε μια διαρκή πορεία ανόδου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.