ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

14o Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές»: Επίσημη παρουσίαση & επετειακή γιορτή για τα 25 χρόνια στο Ζάππειο

Οι οργανωτές, φορείς, επιτροπές και χορηγοί του Συνεδρίου «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές» διοργανώνουν επετειακή εκδήλωση στην Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 28/11 και ώρα 18:00 στο πλαίσιο των 25 χρόνων.

Η γιορτή θα είναι διπλή αφενός λόγω της συμπλήρωσης 25 χρόνων παρουσίας στα δρώμενα του κλάδου αλλά και εξαιτίας της επίσημης παρουσίασης του επερχόμενου 14ου Συνεδρίου.

Όσοι θέλουν να παρευρεθούν σε αυτή τη γιορτή του κλάδου, πρέπει να δηλώσουν υποχρεωτικά ηλεκτρονικά τη συμμετοχή τους πατώντας εδώ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

18.00: Προσέλευση – Υποδοχή
18.30: Άνοιγμα, 25 χρόνια έργου – τα Επιτεύγματα
18.45: Χαιρετισμοί συντελεστών, προσκεκλημένων & χορηγών
19.00: 1η Επίσημη Παρουσίαση του 14ου Συνεδρίου «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές» 2019

  • Το όραμα & ο σκοπός
  • Η νέα ταυτότητα
  • Καινοτομίες
  • Αρχική Θεματολογία & πρόσκληση ομιλητών
  • Ανακοίνωση Έκθεσης Αρχιτεκτονικού Έργου με Κατασκευές Αλουμινίου
  • Επιτροπές Συνεδρίου
  • Γιατί αξίζει να έρθετε

20.00: Cocktail & The Swingin’ Cats Live

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.