ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Μεγάλος Χορηγός του Αθλητικού Ομίλου Κηφισιάς

Σε μία κίνηση υψηλού χορηγικού συμβολισμού, η εταιρεία EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΒΕ ανέλαβε την ετήσια χορηγία του γνωστού στους αθλητικούς κύκλους Αθλητικού Ομίλου Κηφισιάς (ΑΟΚ).

Πρόκειται για μια χορηγία που αναδεικνύει το ισχυρό brand name της EUROPA, εφάμιλλο του prestige και της αναγνωρισιμότητας που το διέπει, προσθέτοντας αμοιβαία αξία στη συνεργασία.

Ο ΑΟΚ, ο οποίος έχει ιδρυθεί το 1932 ως αθλητικό και ψυχαγωγικό σωματείο, διατηρεί υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις σε ένα καταπράσινο σημείο των Βορείων Προαστίων. Αποτελεί, δε, μια αθλητική λέσχη αθλητών και μελών τύπου club που με σημείο αναφοράς το τένις, συνθέτει έναν σύλλογο ποικίλου ενδιαφέροντος.

Στο πλαίσια της χορηγίας, το λογότυπο της EUROPA θα κοσμεί τα αθλητικά γήπεδα του ΑΟΚ, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Η EUROPA προβλήθηκε και στο ερασιτεχνικό τουρνουά Tennis League – Double Cup που διοργανώνει ο ΑΟΚ, με μεγάλη επιτυχία και υψηλή συμμετοχή των μελών του. Ο υπεύθυνος του τμήματος Μάρκετινγκ της εταιρείας ήταν αυτός που απένειμε τα μετάλλια στους νικητές.

Η EUROPA στηρίζει πάντοτε το αθλητικό ιδεώδες, το «ευ αγωνίζεσθαι» και την ευγενή άμιλλα, με τη στήριξη συλλόγων και δομών που αποτελούν παράδειγμα για τη δράση και την ποιότητά τους, εφάμιλλα με το brand name της EUROPA.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.