ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

VIOMAL SA: Βραβείο «Καινοτόμου Προϊόντος» στα Manufacturing Awards για την VL Phoenix

Η VIOMAL απέσπασε Βραβείο στην κατηγορία «Καινοτομία και Νέες Τεχνολογίες: Καινοτόμο Προϊόν» για το πρωτοποριακό σύστημα σήτας VL Phoenix!

Η 3η διοργάνωση των Manufacturing Excellence Awards της Boussias και του περιοδικού Manufacturing ανέδειξε και φέτος τις καινοτόμες Ελληνικές Βιομηχανίες και επιβράβευσε τη βιομηχανική αριστεία.

Στην τελετή απονομής των Manufacturing ExcellenceAwards 2021, που έλαβε χώρα στο Κτήμα Καλλίστη, η VIOMAL απέσπασε Βραβείο στην κατηγορία «Καινοτομία και Νέες Τεχνολογίες: Καινοτόμο Προϊόν» για το πρωτοποριακό, πιστοποιημένο από τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας και τον EUIPO, σύστημα σήτας VL Phoenix!

Ο Εμπορικός Δ/ντής, Ηλίας Ζδράβος και η Marketing Manager, Δήμητρα Ντότσια της VIOMAL με το Βραβείο καινοτόμου προϊόντος

Η VIOMAL SA συμμετέχει και βραβεύεται για πρώτη φορά στον θεσμό αυτό, επιβεβαιώνοντας έτσι την προσήλωσή της στον σχεδιασμό και την παραγωγή καινοτόμων προϊόντων με προστιθέμενη αξία, που ξεχωρίζουν σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Το βραβείο παρέλαβαν ο Εμπορικός Δ/ντής, Ηλίας Ζδράβος και η MarketingManager, Δήμητρα Ντότσια, οι οποίοι ευχαρίστησαν τους διοργανωτές και την κριτική επιτροπή, καθώς και την Οικογένεια της VIOMAL, τους εργαζομένους, που χάρη στην προσήλωση, την τεχνογνωσία και τη δημιουργικότητά τους συμβάλουν στην ανάπτυξη και τις διακρίσεις της εταιρείας.

Στα βραβεία συμμετείχαν  240 senior executives και CEOs εταιρειών από ένα ευρύ επιχειρηματικό φάσμα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.