ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Σταθερά πιστή στο πλάνο στήριξης των εκδηλώσεων του ΠΣΥΠΕΝΕΠ

Η ALUMINCO ήταν χορηγός στη τεχνική ημερίδα του Πανελλήνιου Συλλόγου Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών (ΠΣΥΠΕΝΕΠ) που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Τιτάνια. Η εν λόγω ημερίδα, με θέμα «Κτίρια σχεδόν μηδενικής Κατανάλωσης (nZEB) σύμφωνα με την εθνική νομοθεσία και νέος Κανονισμός Πυροπροστασίας», συνδιοργανώθηκε από τον ΠΣΥΠΕΝΕΠ και το ΤΕΕ.

Στην ημερίδα παρευρέθηκαν στελέχη της ALUMINCO, όπως ο Δ/ντής Marketing & Επικοινωνίας, Σπύρος Γριβέας (στη φωτ. δεξιά, με τον κ. Γ. Μουστακίδη, αντιπρόσωπο του ift Rosenheim)

Καταρτισμένοι εκπρόσωποι της ALUMINCO ήταν εκεί για να παρέχουν ενημέρωση και πληροφορίες σχετικά με τα πρωτοποριακά συστήματα κορυφαίων επιδόσεων της εταιρείας που είναι πιστοποιημένα για παθητικά κτίρια.

Στους παρευρισκόμενους διανεμήθηκαν εγχειρίδια σχετικά με το νέο εργαλείο υπολογισμού Uw των κουφωμάτων με συστήματα ALUMINCO

Επιπλέον, διανεμήθηκαν εγχειρίδια σχετικά με το νέο εργαλείο υπολογισμού Uw των κουφωμάτων, ένα εργαλείο για τους συνεργάτες μηχανικούς της ALUMINCO. Η νέα Εφαρμογή Υπολογισμού Συντελεστή Θερμοπερατότητας Uw Κουφωμάτων εξάγει τα Uw από τα συστήματα της καταξιωμένης διέλασης σύμφωνα με τις Εκδόσεις των Τεχνικών Οδηγιών του Κ.ΕΝ.Α.Κ. και λύνει τα χέρια των επαγγελματιών, με την ευκολία χειρισμού και την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.