ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL ΑΕ: Ένα διαμάντι της ελληνικής οικονομίας με νέες διακρίσεις!

ALUMINIUM_ VRAVEUSEIS_CURVES
Ο πρόεδρος της ELVIAL Δημήτρης Τζίκας παραλαμβάνει το βραβείο της εταιρείας στην εκδήλωση Diamonds of the Greek Economy 2016

Τα τελευταία χρόνια οι διακρίσεις για την ELVIAL Α.Ε. διαδέχονται η μία την άλλη και σηματοδοτούν την εντυπωσιακή πορεία της εταιρείας. Το ίδιο συνέβη και το 2016. Παρά τις όποιες αντιξοότητες η ELVIAL αποδεικνύει καθημερινά την ορθότητα των αποφάσεων για την επιμονή της σε συνεχείς επενδύσεις στην Ελλάδα και παράλληλα για την εξωστρεφή εμπορική δραστηριότητα στις διεθνείς αγορές. Έτσι, η εταιρία έχει  επενδύσει πάνω από 50 εκατ. ευρώ την τελευταία οκταετία αμιγώς στην Ελλάδα, ενώ συνεχίζει να εφαρμόζει το επενδυτικό-αναπτυξιακό της πλάνο, που προβλέπει επενδύσεις πάνω από 20 εκατ. ευρώ τα επόμενα πέντε χρόνια.

Βράβευση της ELVIAL ως «National Champion», μεταξύ 32.000 ευρωπαϊκών επιχειρήσεων, στα European Business Awards. Το βραβείο παράλαβε η κα Ασημίνα Τζίκα.
Βράβευση της ELVIAL ως «National Champion», μεταξύ 32.000 ευρωπαϊκών επιχειρήσεων, στα European Business Awards. Το βραβείο παράλαβε η κα Ασημίνα Τζίκα.

Σήμερα την εταιρεία εμπιστεύονται μεγάλοι οργανισμοί του εξωτερικού για εξειδικευμένα προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας, αλλά και δημοφιλείς  ανά τον κόσμο κατασκευαστικοί οίκοι αυτοκινητοβιομηχανίας  και αεροναυπηγικής αποτελούν το σημαντικότερο κομμάτι των διεθνών συνεργασιών.

Για την εντυπωσιακή αυτή πορεία των διακρίσεων και βραβεύσεων, με πλήρη γνώση αλλά και ταπεινότητα, η ELVIAL επαναλαμβάνει: «Όταν μια εταιρεία είναι ανταγωνιστική και ευέλικτη σε όλα τα επίπεδα και εργάζεται με προσήλωση και πίστη, το αποτέλεσμα θα έρθει».

ALUMINIUM_ VRAVEUSEIS_CURVES
Η ELVIAL απέσπασε το «Βραβείο Εξωστρέφειας» στα Active Greece Awards 2016.

Tα βραβεία συνιστούν για την εταιρεία μια αναγνώριση των προσπαθειών προκειμένου να συνεχίσει την υλοποίηση  του αρχικού της πλάνου ανάπτυξης, που σχεδιάστηκε πρίν από αρκετά χρόνια και αποτελεί το κοινό όραμα της μεγάλης οικογένειας της ELVIAL.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.