ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Συναρπαστική η πρώτη συμμετοχή της στην έκθεση BAU στο Μόναχο!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Aluminco στη διεθνή έκθεση BAU 2019, τη κορυφαία έκθεση αρχιτεκτονικής, δομικών υλικών και συστημάτων στον κόσμο, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 14 έως τις 19 Ιανουαρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Messe München, στο Μόναχο της Γερμανίας. Η Aluminco παρότι συμμετείχε για πρώτη φορά στην εν λόγω έκθεση, επιβεβαίωσε ότι έχει πολλά και ιδιαίτερα σημαντικά νέα προϊόντα που θα είναι στο επίκεντρο της Ευρωπαϊκής αγοράς τους επομένους μήνες, ο δυναμισμός των οποίων προβάλλει με τον πιο πειστικό τρόπο τη διάθεση της εταιρείας για εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα.

Σε ένα πλήρως ανασχεδιασμένο περίπτερο με motto We are a part of tomorrow – We are a part of your dream, η Aluminco ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο τα νέα «προϊόντα» στη γκάμα της, που είναι ήδη 4 μέσα στους τελευταίους 12 μήνες και έπεται συνέχεια! Τα νέα προϊόντα αντλούν από το DNA της εταιρείας την καινοτομία, την τολμηρή σχεδιαστική γλώσσα και τα μοναδικά χαρακτηριστικά.

Αρχιτέκτονες, μηχανικοί, κατασκευαστές, εργολάβοι, εφαρμοστές, έμποροι, διανομείς αλλά και επενδυτές επισκέφτηκαν το περίπτερο της εταιρείας όπου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να ενημερωθούν για την ευρεία γκάμα των προϊόντων της εταιρίας από το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας.

XPAND: Παγκόσμια πρεμιέρα
Στο επίκεντρο των επισκεπτών βρέθηκε το νέο αρχιτεκτονικό προϊόν, κατηγορίας πλέγματος, Aluminco Xpand, ιδανικό για προσόψεις, φράκτες, sunscreens, ειδικές κατασκευές που κυκλοφορεί σε διάφορες μορφές και μοτίβα τα οποία διαφοροποιούνται μεταξύ τους στη διαπερατότητα φωτός, στις διαστάσεις και τον σχεδιασμό. Εμπνευσμένο από τη φύση και την πολυμορφικότητα της, το Aluminco Xpand κέρδισε ολοκληρωτικά την εμπιστοσύνη του κοινού.

W4900 Passive House – Εμβληματική παρουσίαση
Το όραμα της εταιρείας για παθητική ενεργειακή αναβάθμιση, ως αποτέλεσμα των νέων προκλήσεων, αναγνωρίστηκε από το απαιτητικό κοινό της BAU. Το σύστημα W4900 που δημιούργησε η εταιρεία στην κατηγορία των «Passive House» συστημάτων προκάλεσε το έντονο ενδιαφέρον των επισκεπτών για τις υψηλές προδιαγραφές του σε επίπεδο επιδόσεων και αισθητικής. Το καινοτόμο σύστημα της εταιρείας έχει λάβει την εξαιρετική επίδοση θερμομόνωσης Uw=0.78W/m2K. από το Γερμανικό Ινστιτούτο Παθητικού Σπιτιού PHI.

OPEN AIR E-MOTION: Άξιος συνεχιστής των THEA, ULTRA και ULTRA PLUS
Είναι η δεύτερη γενιά του καινοτόμου συστήματος Open Air, με την οποία συνεχίζεται η επιτυχημένη ιστορία του μοντέλου που δίνει έμφαση στην απλότητα, την άνεση, τη λειτουργικότητα και την απόλυτη πρακτικότητα, υιοθετώντας πλήρως τις αξίες της δημιουργικότητας και της καινοτομίας. H ηλεκτροκίνητη έκδοση της σειράς Open Air, E-motion, προκάλεσε έντονα συναισθήματα ευεξίας στους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης, ξεχωρίζοντας μέσα από την μοναδική του προσωπικότητα και την κορυφαία άνεση που προσφέρει στους χρήστες.

D75: Πόρτα εισόδου υψηλών προδιαγραφών
Το Next Gen θερμομονωτικό σύστημα για πόρτες εισόδου της εταιρείας παρουσιάστηκε σε παγκόσμια πρώτη στη BAU. Το σύστημα D75 με τις εντυπωσιακές επιδόσεις ως προς την ασφάλεια και τη μόνωση αλλά και τη μοντέρνα αισθητική, διαθέσιμο και στην Ελληνική αγορά, είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις πιο απαιτητικές αρχιτεκτονικές τάσεις και αισθητικές προτιμήσεις.

2 best sellers: SL2450 και FD4600 σε νέες εκδόσεις 
Δύο ελκυστικά συστήματα με δυναμικό χαρακτήρα που εκπλήσσουν με το υψηλό επίπεδο σχεδιασμού και άνεσης που προσφέρουν, προκάλεσαν διθυραμβικά σχόλια από το σύνολο των επισκεπτών. Τo ανασυρόμενο σύστημα SL2450, με εντυπωσιακές πωλήσεις το 2018, προβλήθηκε σε πρώτη εμφάνιση με τις λεπτότερες διατομές (κεντρικό προφίλ-γάντζος πλάτους 30 χιλ. στο σημείο της επαλληλίας) αποτελώντας το πρώτο σύστημα της Aluminco στην κατηγορία των minimal συστημάτων. Επίσης, το εκτός συναγωνισμού σύστημα φυσούνας, FD4600, παρουσιάστηκε σε γωνιακή τυπολογία και ελάχιστο εμφανές αλουμίνιο ξεχωρίζοντας αισθητά από τον ανταγωνισμό. Η εξέλιξη αυτή, για τα δυο πολύ πετυχημένα best sellers, αποδεικνύει την σχεδιαστική προσπάθεια για προσαρμογή των συστημάτων στα νέα αρχιτεκτονικά πρότυπα.

Η Aluminco πάντα συνδύαζε τη δημιουργικότητα και την καινοτομία για να παρέχει ελκυστικά και άκρως αναβαθμισμένα προϊόντα αλουμινίου, τόσο στους συνεργάτες της όσο και στους τελικούς χρήστες των προϊόντων της. Η διάρκεια στην πολιτική της εταιρείας για διάκριση σε όλους τους τομείς, θα δώσει συνέχεια στην άνοδο που σημείωσε το 2018 η εταιρεία παγκοσμίως με αύξηση μερίδιού και πωλήσεων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.