ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ETEM: Ανακαλύπτοντας το νέο minimal συρόμενο ΕS64 LESS FRAME 2.0

Μία κορυφαία minimal λύση από την ΕΤΕΜ για μεγάλα ανοίγματα που είναι ο απόλυτος συνδυασμός αισθητικής και λειτουργικότητας!

Το νέο αρχιτεκτονικό σύστημα αλουμινίου ES64 LESS FRAME 2.0, της ΕΤΕΜ, αποτελεί κορυφαία minimal λύση για μεγάλα ανοίγματα, προσφέροντας τον απόλυτο συνδυασμό αισθητικής και λειτουργικότητας.

Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά, σε φυσικό δείγμα, κατά τη διάρκεια της έκθεσης XENIA 2023 αλλά και σε οριζόντια τομή στο The Architect Show. Χάρη στον κομψό και απλό σχεδιασμό των διατομών του, η κάσα του νέου συστήματος μπορεί να εγκιβωτιστεί πλήρως εντός των δομικών στοιχείων, εξασφαλίζοντας αρμονία και μέγιστο φυσικό φωτισμό.

Επιπρόσθετα, το ES64 LESS FRAME, μπορεί να τοποθετηθεί και όπως τα συμβατικά συστήματα, χωρίς εγκιβωτισμό, με αποτέλεσμα να μειώνονται οι απαιτήσεις σε υποδομές (υδρορροές, σχάρες).

Η τεχνολογία LESS FRAME, ελαχιστοποιεί οπτικά τα πλαίσια αλουμινίου, ενώ παράλληλα συμβάλει σημαντικά στη μείωση των ενεργειακών απωλειών ενός κτιρίου, λόγω των χαμηλών τιμών Uw.

Η πρωτοποριακή σχεδίαση περιλαμβάνει στενό γάντζο επαλληλίας σε δύο πλάτη, 38 χιλ. και 49 χιλ., προσφέροντας απρόσκοπτη θέα και ελευθερία κίνησης. Τα ανοξείδωτα ράουλα εξασφαλίζουν ομαλή, αθόρυβη και εύκολη κύλιση, ενώ η δυνατότητα υποδοχής υάλωσης έως 31 χιλ. καθιστούν το σύστημα ιδανικό για μεγάλα ανοίγματα.

…Η απλότητα συναρμολόγησης και η εύκολη τοποθέτηση, καθιστούν το ES64 επιλογή φιλική προς τον επαγγελματία…

Εκτός από την αισθητική, το ES64 υπερτερεί και σε θέματα εγκατάστασης. Η απλότητα συναρμολόγησης και η εύκολη τοποθέτηση, το καθιστούν επιλογή φιλική προς τον επαγγελματία, χωρίς εξειδικευμένες απαιτήσεις.

Επιπλέον, ο περιορισμένος αριθμός των διατομών του ES64 LESS FRAME 2.0 επιτρέπει χαμηλότερες ποσότητες απαιτούμενων βεργών σε στοκ, μειώνοντας ταυτόχρονα τον απαιτούμενο χώρο αποθήκευσης.

Το ES64 δεν περιορίζεται μόνο σε συγκεκριμένες τυπολογίες συρομένων, αλλά υποστηρίζει πλήρεις λύσεις για κάθε έργο. Είναι η ιδανική επιλογή για κτίρια κατοικιών, βίλες και ξενοδοχεία, προσφέροντας ένα σύγχρονο αρχιτεκτονικό προφίλ που συναντά τις απαιτήσεις της σύγχρονης αισθητικής και της αποδοτικής λειτουργίας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.