ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ΕΤΕΜ: Ανακαλύπτοντας το νέο minimal συρόμενο σύστημα ΕS64 LESS FRAME 2.0

Η ETEM επανασχεδιάζει και βελτιώνει με βάση τις σύγχρονες απαιτήσεις την τεχνολογία LESS FRAME και εισέρχεται δυναμικά στον χώρο των minimal συρόμενων συστημάτων, με το νέο ES64 LESS FRAME 2.0!

Σας παρουσιάζουμε τη νέα γενιά του minimal συρόμενου παραθύρου της ΕΤΕΜ, ES64 LESS FRAME 2.0, που χαρίζει σύγχρονη κι εκλεπτυσμένη αισθητική σε κάθε χώρο.

Η τεχνολογία LESS FRAME, ελαχιστοποιεί οπτικά τα πλαίσια αλουμινίου, ενώ παράλληλα συμβάλει σημαντικά στη μείωση των ενεργειακών απωλειών ενός κτιρίου, λόγω των χαμηλών τιμών Uw.

Χάρη στον κομψό και απλό σχεδιασμό των διατομών του, η κάσα του νέου συστήματος μπορεί να εγκιβωτιστεί πλήρως εντός των δομικών στοιχείων, εξασφαλίζοντας τον μέγιστο φυσικό φωτισμό. Το ES64 LESS FRAME, μπορεί να τοποθετηθεί και όπως τα συμβατικά συστήματα, χωρίς εγκιβωτισμό, με αποτέλεσμα να μειώνονται οι απαιτήσεις σε υποδομές (υδρορροές, σχάρες).

…η κάσα του ES64 LESS FRAME 2.0 μπορεί να εγκιβωτιστεί πλήρως, εξασφαλίζοντας τον μέγιστο φυσικό φωτισμό…

Το σύστημα διαθέτει στενό γάντζο επαλληλίας σε δύο πλάτη, 38 χιλ. και 49 χιλ., προσφέροντας θέα χωρίς κανένα σχεδόν εμπόδιο. Επιπλέον, προσφέρει εξαιρετική λειτουργικότητα και εξασφαλίζει ομαλή και αθόρυβη κύλιση χάρη στα ανοξείδωτα ράουλα που φέρει. Μπορεί να δεχτεί πάχη υάλωσης έως 31 χιλ. και μεγάλα βάρη, ενώ με την επιλογή των κατάλληλων προφίλ είναι ιδανικό για μεγάλα ανοίγματα.

Το σύστημα ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό, μεταξύ άλλων, λόγω της απλής του συναρμολόγησης και της εύκολης τοποθέτησης, χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις. Επιπλέον, ο περιορισμένος αριθμός των διατομών του ES64 LESS FRAME 2.0 επιτρέπει χαμηλότερες ποσότητες απαιτούμενων βεργών σε στοκ, μειώνοντας ταυτόχρονα τον απαιτούμενο χώρο αποθήκευσης.

Το ES64 υποστηρίζει τις βασικές τυπολογίες συρομένων, προσφέροντας σύγχρονες και πλήρεις λύσεις για κάθε έργο. Αποτελεί ιδανική επιλογή για κτίρια κατοικιών, βίλες και ξενοδοχεία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.