ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

«Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές»: Τον Νοέμβριο του 2021 η 15η διοργάνωση του Συνεδρίου

Με μότο ότι «Δεν γίνονται όλα στο διαδίκτυο…» και ότι η «Η ανθρώπινη επαφή είναι αναντικατάστατη!» η ENERGY LINE ανακοίνωσε ότι η επόμενη διοργάνωση και συγκεκριμένα η 15η  του Συνεδρίου «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές» θα λάβει χώρα από 12 έως 14 Νοεμβρίου 2021.

Ως συνήθως περιμένουμε μία άριστη διοργάνωση (όπως αυτή του 14ου Συνεδρίου, λεπτομέρειες εδώ), με πλούσια θεματολογία που θα καλύπτει ένα μεγάλο εύρος ζητημάτων, ωστόσο ο Γενικός Δ/ντης της ENERGY LINE, Σωκράτης Ξανθόπουλος μας έχει «προειδοποιήσει» ότι μπορεί να έχουμε μεγάλες εκπλήξεις, με τη δομή του Συνεδρίου να αλλάζει συθέμελα, καθώς θα ανοίξει ένας νέος κύκλος για αυτό το ιδιαίτερα επιτυχημένο γεγονός του κλάδου.

Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου (ΣΕΚΑ) και την οργάνωση έχει η ENERGY LINE.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.