ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

3ο Συνέδριο ΕΛΙΠΥΚΑ: Το μεγαλύτερο Διεθνές Συνέδριο για την Πυροπροστασία στην Ελλάδα!

Στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, 5 & 6 Απριλίου θα λάβει χώρο το 3ο Συνέδριο Πυροπροστασία των Κατασκευών του ΕΛΙΠΥΚΑ.

Το 3ο Διεθνές Συνέδριο για την Πυροπροστασία των Κατασκευών, στις 5 & 6 Απριλίου 2024, στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών πλησιάζει. Πρόκειται για το μεγαλύτερο διεθνές συνέδριο πυροπροστασίας στη χώρα μας και αποτελεί την πιο δυναμική συνάντηση στον ευρύτερο χώρο της Πυροπροστασίας των κτιρίων και των κατασκευών, με στόχο την ενημέρωση και την ενίσχυση της δικτύωσης όλων των ενδιαφερόμενων μερών.

Στην Α’ Ενότητα του Συνεδρίου, αξιόλογοι ομιλητές, εντός άλλων, θα παρουσιάσουν ζητήματα γύρω από την πυροπροστασία κτιρίων, θα δώσουν κατευθυντήριες γραμμές και εφόδια προς νέους μηχανικούς, θα θέσουν θέματα ελέγχων και συμμορφώσεων και θα συζητήσουν για την εφαρμογή του κανονιστικού πλαισίου πυροπροστασίας στην Ελλάδα από την σκοπιά του μελετητή μηχανικού.

Γιατί να συμμετέχετε

Το 3ο Διεθνές Συνέδριο Πυροπροστασίας Κατασκευών αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για:

  • Δείτε, ακούστε και μοιρασθείτε σκέψεις και απόψεις, εμπλουτίζοντας το γνωσιακό σας υπόβαθρο και κερδίζοντας από τις εμπειρίες των άλλων.
  • Δικτυωθείτε με τα μέλη της κοινότητας των ειδικών και των εν γένει εμπλεκόμενων στο πεδίο της Πυροπροστασίας των κτιρίων, διαμορφώνοντας αποτελεσματικότερα τη δραστηριότητά σας.
  • Αποκτήσετε γνώσεις για τα Εναρμονισμένα Ευρωπαϊκά Πρότυπα, τη Σήμανση CE, τις Ευρωπαϊκές Οδηγίες, τα Ειδικά Πρότυπα άλλων χωρών, τις πιστοποιήσεις και τις δοκιμές, σχετικά με την Πυροπροστασία των Κατασκευών.
  • Φύγετε πλουσιότεροι αποκτώντας το “state of the art” της τεχνολογίας των υλικών, των προϊόντων και των κατασκευών, αποκτώντας προκεχωρημένη θέση έναντι των ανταγωνιστών σας.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.