ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMINCO Julietta: Έξυπνη λύση γυάλινου στηθαίου

Η Julietta της ALUMINCO ως έξυπνη λύση γυάλινου στηθαίου, είναι η σύγχρονη εμφάνιση ενός προστατευτιού συστήματος για κτίρια «χωρίς μπαλκόνι», προσφέροντας μινιμαλιστικές δομές μέγιστης αντοχής.

Τα σύγχρονα κτίρια χρησιμοποιούν παράθυρα και πόρτες πλήρους ύψους για τη δημιουργία ενός μεγαλύτερου «εικονικού χώρου» σε ένα μικρό περιβάλλον. Αυτό δημιουργεί μια επέκταση της εξωτερικής ορατότητας και διευρύνει την οπτική γωνία από το εσωτερικό. Σε κτίρια «χωρίς μπαλκόνι», η Julietta είναι η καλύτερη λύση με σύγχρονο στιλ.

Δουλεύοντας ως προστατευτικό ή φράγμα τοποθετημένο στο εξωτερικό των παραθύρων και των θυρών πλήρους ύψους, στον πρώτο όροφο ή στους ψηλότερους ορόφους, η Julietta προσφέρει κυρίως μια εξαιρετικά καθησυχαστική αίσθηση, όταν δεν υπάρχουν μπαλκόνια.

Το σύστημα διατίθεται σε δύο ΚΙΤ (JLT06-1000, JLT06-1100) και πέντε αποχρώσεις (RAL 9016, RAL 9005, 9005 MATT, 420 Anodic, Black Anodic).

Το σύστημα Julietta είναι εξοπλισμένο, στη βασική του έκδοση, με γυάλινο γέμισμα, προσφέροντας βελτιωμένη αισθητική, εύκολη εγκατάσταση, σχεδόν χωρίς σημαντική συντήρηση και επιπλέον αντοχή.

Από το εσωτερικό του χώρου επιτυγχάνεται μια ανεμπόδιστη θέα, με ένα καθαρό στοιχείο που εκτείνεται κατά μήκος του ανοίγματος, χωρίς κάθετες ράβδους ή στύλους, χωρίς γυάλινους σφιγκτήρες, δημιουργώντας έτσι πολύ λεπτές οπτικές γραμμές.

Η Julietta μπορεί να τοποθετηθεί προαιρετικά με κουπαστή, διαθέσιμη σε τρία διαφορετικά μεγέθη.

Δυνατότητα διαφορετικών επιλογών γεμίσματος

Η εμφάνιση και η αίσθηση ενός κτιρίου είναι εξίσου σημαντική με το ίδιο το κτίριο. Βοηθά στην ικανοποίηση της θεμελιώδους προσδοκίας των ανθρώπων να μπορούν να απολαύσουν τον σχεδιασμό του εξωτερικού χώρου.

Για αυτές τις κομψές μονάδες, η Julietta προσφέρει ένα ευρύ φάσμα μεμονωμένων επιλογών σχεδίασης μέσω ενός συνδυασμού διαφορετικών στοιχείων γεμίσματος.

Σημεία αναφοράς
  • Εξαιρετικά ασφαλές προστατευτικό, minimal σχεδιασμού
  • Κάθε πτυχή του σχεδιασμού έχει ως στόχο να φέρει στο κτίριο περισσότερο φως και να δώσει ανεμπόδιστη θέα
  • Διατίθεται σε τρία διαφορετικά πάχη υαλοπίνακα
  • Τοποθετημένο στην πρόσοψη ή απευθείας στο πλαίσιο παραθύρου, κατάλληλο για κουφώματα αλουμινίου
  • Δυνατότητα διαφορετικών στοιχείων γεμίσματος
  • Προαιρετική χρήση κουπαστής
  • Γρήγορη και απλή τοποθέτηση
  • Οικονομικά έξυπνη εφαρμογή

Η λύση XPAND

Ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών τύπων XPAND ενσωματώνεται τέλεια στο πλαίσιο του συστήματος, δημιουργώντας μοναδικά σχέδια.

Γρήγορη & εύκολη συναρμολόγηση

Η Julietta είναι πολύ γρήγορη και εύκολη στη δημιουργία, εξασφαλίζοντας σημαντική εξοικονόμηση χρόνου.

Έχοντας σχεδιάσει το σύστημα μέσω της επιτόπιας εμπειρίας, η ALUMINCO ανέπτυξε περαιτέρω το προϊόν όχι μόνο από την οπτική γωνία του τελικού χρήστη αλλά και από την οπτική γωνία του εγκαταστάτη. Στόχος ήταν το σύστημα να είναι ένα από τα ευκολότερα μπαλκόνια Juliet όσον αφορά στην εγκατάστασή του.

Η μοναδικότητα έγκειται στον καινοτόμο τρόπο τοποθέτησης. Ο εργονομικός σχεδιασμός του συστήματος συντελεί στη χρήση λιγότερων προφίλ και βιδών αντίστοιχα κατά την τοποθέτηση των ορθοστατών, βελτιώνοντας με τον τρόπο αυτό τον χρόνο συναρμολόγησης έως και 50%!

Τρόποι τοποθέτησης

1. Τοποθέτηση απευθείας στο πλαίσιο (κάσα) του παραθύρου.

Κανένα σύστημα δεν μπορεί να τοποθετηθεί ευκολότερα ή πιο γρήγορα. Το σύστημα μπορεί να τοποθετηθεί απευθείας στο πλαίσιο του παραθύρου ή σε μια πρόσοψη, επιτρέποντας μια απόσταση έως και 2.000 χιλ. μεταξύ των ορθοστατών ανάλογα με την επιλογή πάχους υαλοπίνακα.

Οι ορθοστάτες διατίθενται σε δυο ύψη, 1.000 και 1.100 χιλ. Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα χρήσης κουπαστής απευθείας πάνω στον υαλοπίνακα, παρέχοντας μεγαλύτερη ασφάλεια και ένα υπέροχο αισθητικά φινίρισμα.

  1. Τοποθέτηση απευθείας στο πλαίσιο (κάσα) του παραθύρου.
  2. Τοποθέτηση στην πρόσοψη (τοίχο)
2. Τοποθέτηση στην πρόσοψη (τοίχο)

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.