ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

“My Windows”: Νέα τηλεοπτική καμπάνια της ALUMIL με πρωταγωνιστή τον Λάμπρο Φισφή

Το “My Windows”, η νέα πρωτοποριακή πλατφόρμα, που φέρνει κοντά τον ιδιώτη με το ευρύτατο δίκτυο έμπειρων συνεργατών της ALUMIL.

Η αναζήτηση κατασκευαστή αλουμινίου δεν είναι μια απλή υπόθεση. Πρόκειται για ένα ζήτημα που απασχολεί κάθε δυνητικό αγοραστή και συνιστά ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια του «παζλ» στην πορεία για την εγκατάσταση νέων κουφωμάτων.

Η ALUMIL, αφουγκραζόμενη τη μεγάλη ανάγκη του αγοραστικού κοινού για αξιόπιστους κατασκευαστές αλουμινίου, έχει κάνει τη διαδικασία εύρεσης και επικοινωνίας μαζί τους πιο εύκολη από ποτέ.

Το “My Windows”, η νέα πρωτοποριακή της πλατφόρμα, που φέρνει κοντά τον ιδιώτη με το ευρύτατο δίκτυο έμπειρων συνεργατών της εταιρείας, βρίσκεται στο επίκεντρο της νέας τηλεοπτικής καμπάνιας.

Σε αυτήν, ο δημοφιλής κωμικός και παρουσιαστής, Λάμπρος Φισφής, γίνεται η φωνή όλων, αναζητώντας τι άλλο… «αλουμινά»! Με έξυπνο και χιουμοριστικό τρόπο, το διαφημιστικό video της ALUMIL παρουσιάζει τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν όλοι κατά την αναζήτηση κατασκευαστή αλουμινίου για τα κουφώματά τους και αναδεικνύει τη σημασία και χρησιμότητα της πλατφόρμας “My Windows”.

Το τηλεοπτικό σποτ της ALUMIL προβάλλεται εντατικά σε ώρες υψηλής τηλεθέασης σε όλα τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας. Επιπλέον, παράλληλα τρέχουν εντατικές διαφημιστικές καμπάνιες τόσο στο Ραδιόφωνο, όσο και το Διαδίκτυο.

Δείτε το βίντεο!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.