ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ETEM: Τα υψηλών προδιαγραφών αρχιτεκτονικά συστήματά της τώρα και στο River West!

Μέσα στις προσεχείς μέρες αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες επέκτασης του μεγαλύτερου εμπορικού κέντρου των Δυτικών Προαστίων, River West, μετά από την απόκτηση της απαιτούμενης αδειοδότησης. Το σχέδιο προβλέπει την κατασκευή ενός διώρουφου συγκροτήματος για εμπορικά καταστήματα, χώρους αναψυχής, αλλά και τη δημιουργία 174 νέων θέσεων στάθμευσης.

Η ΕΤΕΜ, για άλλη μια φορά, θα συνδράμει ενεργά στην κατασκευή ενός μεγάλου και φιλόδοξου έργου, προσφέροντας άριστη τεχνογνωσία και ειδίκευση, μαζί με τα εξαιρετικά αρχιτεκτονικά συστήματα, που έχουν σχεδιαστεί για να ικανοποιούν ακόμα και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις και υψηλές απαιτήσεις.

Στην κατασκευή των νέων χώρων εμπορικών καταστημάτων και εστίασης θα χρησιμοποιηθούν τα συστήματα υαλοπετασμάτων Ε85,τα ανοιγόμενα συστήματα Ε45, καθώς και τα βέλτιστα συστήματα αεριζόμενων προσόψεων Bravo από σύνθετα υλικά αλουμινίου (etalbond®) και μεταλλικά φύλλα.

Δεν είναι τυχαίο που για άλλη μια φορά τα αρχιτεκτονικά συστήματα της ΕΤΕΜ πρωταγωνιστούν στον σχεδιασμό και την κατασκευή μεγάλων και σημαντικών έργων στη χώρα μας, αλλά και στο εξωτερικό. Η άριστη ποιότητα των συστημάτων, με μεγάλη αντοχή και εξαιρετική αισθητική, η υψηλή τεχνογνωσία και οι διαρκείς επενδύσεις στην ειδίκευση του προσωπικού και την ανάπτυξη νέων προϊόντων επαναστατικής τεχνολογίας καθιστούν την ΕΤΕΜ πρωτοπόρο εταιρεία στον κατασκευαστικό κλάδο με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό της.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.