ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ΔΟΥΚΑΣ: Θωρακισμένες πόρτες πυρασφάλειας

Η ΔΟΥΚΑΣ, ακολουθώντας πάντα τις ανάγκες της αγοράς και τις σύγχρονες απαιτήσεις, διαθέτει στους επαγγελματίες μία ποιοτική θωρακισμένη πόρτα πυρασφάλειας.

Ένα πολύ αξιόπιστο και λειτουργικό προϊόν που πληροί τις πιο αυστηρές απαιτήσεις σε ό,τι αφορά τη θωράκιση, τη θερμομόνωση, την ακουστική μόνωση και την πυραντοχή διαθέτει στην ελληνική αγορά η εταιρεία ΔΟΥΚΑΣ.

Το πλαίσιο της θωρακισμένης πόρτας πυρασφαλείας είναι κατασκευασμένο από ατσάλινο προφίλ 70×50 με διακοσμητικές λωρίδες εξωτερικά (προαιρετικά) και τοποθετείται στον τοίχο με μεταλλικά βύσματα. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η απαραίτητη αντοχή.

Οι πόρτες είναι κατασκευασμένες σε πολλά στρώματα υλικών με πάχος φύλλου 80 χιλ. Στο μέσο του φύλλου της πόρτας υπάρχει κατασκευή από χαλύβδινα προφίλ με προστατευτικό πλέγμα. Είναι πιστοποιημένη και ελεγμένη κατά EN 16034-1 – EN 1627:2012 – Κατηγορίας ΙΙΙ (RC3).

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.