ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Διακεκριμένος  χορηγός στην ημερίδα ΕΣΩ με θέμα “Crossing Territories”

Η ALUMINCO, έχοντας ισχυρούς και δημιουργικούς δεσμούς με την αρχιτεκτονική κοινότητα στηρίζει και θα δώσει το «παρών» στην 10η ΕΣΩ στο μεγάλο Αμφιθέατρο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών.

Η ελληνική βιομηχανία αλουμινίου ALUMINCO δείχνοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη και την εκτίμησή της προς το έργο των αρχιτεκτόνων, συμμετέχει ως διακεκριμένος χορηγός στην ημερίδα ΕΣΩ που διεξάγεται την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022, στο μεγάλο Αμφιθέατρο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών.

Η ημερίδα συγκεντρώνει κάθε χρόνο τους σημαντικότερους εκπροσώπους της Ελληνικής δημιουργικής σκηνής και έχει καθιερωθεί ως ο κορυφαίος θεσμός προβολής στην Ελλάδα για τις τέχνες του σχεδιασμού. Φέτος τον Ιούνιο γιορτάζει τα 10 χρόνια επιτυχημένων διοργανώσεων που πραγματοποιούνται από το περιοδικό archisearch.gr, σε συνεργασία με το περιοδικό +DESIGN. Όπως κάθε χρόνο, οι άνθρωποι της αρχιτεκτονικής, του interior και του graphic design, δίνουν ραντεβού στο διαχρονικά αγαπημένο σημείο της ΕΣΩ, την Κεντρική Σκηνή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση.

Η 10η ΕΣΩ, με θέμα “Crossing Territories” στόχο έχει να αποτελέσει καταλύτη των εμπειριών που ζούμε τα τελευταία χρόνια και οι οποίες στοχεύουν σε αβέβαιους κοινωνικούς, πολιτιστικούς, πολιτικούς και οικονομικούς μετασχηματισμούς – προκαλώντας τρόμο, άλλοτε τεχνηέντως δημιουργημένο και άλλοτε ρεαλιστικό μπροστά στην αβεβαιότητα, χωρίς προκαταλήψεις. Την ημερίδα παρουσιάζει ο επιμελητής των προγραμμάτων του Ιδρύματος Mies van der Rohe στη Βαρκελώνη, Ivan Blasi, η ιδρύτρια του Disrupt Symposium, Sara Kolata και η δημοσιογράφος, Δανάη Μακρή.

Η ALUMINCO, έχοντας ισχυρούς και δημιουργικούς δεσμούς με την αρχιτεκτονική κοινότητα θα δώσει το «παρών» στην ημερίδα. Οι δεσμοί αυτοί στηρίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στους αρχιτέκτονες μηχανικούς με την εταιρεία, καθώς η ALUMINCO δημιουργεί προϊόντα από αλουμίνιο με υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά, που ανταποκρίνονται σε κάθε εφαρμογή κι αναδεικνύουν το έργο τους.

Η νέα προϊοντική κατηγορία της εταιρείας, τα premium συστήματα αλουμινίου SKYLINE, είναι ένα σύγχρονο εργαλείο που ανταποκρίνεται σε απαιτητικές και σύγχρονες εφαρμογές και οι παρευρισκόμενοι στην ημερίδα θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.