ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Εντυπωσιακή παρουσία στη Batimat με νέα εξελιγμένα προϊόντα

Η αυλαία της 32ης Batimat έπεσε με την ALUMINCO για ακόμη μια χρονιά να κερδίζει τις εντυπώσεις και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των επισκεπτών της έκθεσης. Σε ένα ατμοσφαιρικό περίπτερο, με ιδιαίτερο φωτισμό παρουσίασε νέα συστημάτα αλουμινίου, ανωτέρων επιδόσεων που αναμένεται να επηρεάσουν θετικά τις πωλήσεις της εταιρείας στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Μεταξύ των νέων συστημάτων που παρουσιάστηκαν, τα βλέμματα έκλεψε το νέο ανασυρόμενο σύστημα SL2700 που θα επεκτείνει περαιτέρω την ηγετική της θέση στην κατηγορία των ανασυρομένων συστημάτων τους επόμενους μήνες. Εκτός από το νέο ανασυρόμενο, η επιβλητική παρουσία του ειδικού συστήματος πρόσοψης SKG120, το σύστημα που ντύνει το νέο τερματικό σταθμό του Αεροδρομίου Θεσσαλονίκης, πρόσφερε μια μοναδική και άκρως συναρπαστική εμπειρία.

Η επισκεψιμότητα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ, με την ομάδα ALUMINCO να εισπράττει την εμπιστοσύνη των χιλιάδων επισκεπτών της έκθεσης.

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσαν και τα προϊόντα της METALSKIN, θυγατρική της εταιρείας ALUMINCO, που μόλις στη πρώτη τους διεθνή παρουσία, κατάφεραν να αποσπάσουν διθυραμβικές κριτικές, δίνοντας το στίγμα της νέας τάσης για τα επόμενα χρόνια.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.