ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

2ο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου ALUMIL: Οι εργαζόμενοι της εταιρείας έπαιξαν μπάλα για τις αξίες της!

Για ακόμα μία χρονιά, οι αθλητές-εργαζόμενοι της ALUMIL έπαιξαν μπάλα για τις αξίες της εταιρείας και είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν το κοινό τους πάθος για το άθλημα και να ενδυναμώσουν τις σχέσεις τους εκτός εργασίας.

Προάγοντας την υγεία και την ευεξία των εργαζομένων της και καλλιεργώντας τις αξίες της ομαδικότητας και της συνεργασίας μέσα από τον αθλητισμό, η ALUMIL διοργάνωσε το 2ο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου “ALUMIL Football League”, με τη συμμετοχή 7 ομάδων και 146 αθλητών από τα τμήματα Παραγωγής και Logistics.

Το φετινό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο στο Alexandros Sports Center στο Κιλκίς, μετά από 5 αγωνιστικές, 13 παιχνίδια, 79 γκολ και αμέτρητες εντυπωσιακές φάσεις, τις οποίες είχαν τη χαρά να παρακολουθήσουν 1.100 συνολικά θεατές (εργαζόμενοι της εταιρείας, συγγενείς ή φίλοι των αθλητών).

Η μέρα των τελικών ήταν, όπως και πέρσι, μια μεγάλη γιορτή για όλους. Η γιορτή ξεκίνησε με τον Μικρό Τελικό ανάμεσα στις ομάδες «Θύελλα Τυλικτικών» και «Άμπαλοι FC», συνεχίστηκε με τον Μεγάλο Τελικό ανάμεσα στις ομάδες «Στεάουα Κοκορετσίου» και «Ατελείωτοι» και κορυφώθηκε με την απονομή κυπέλλων και μεταλλίων από τον Πρόεδρο και Δ/ντα Σύμβουλο του Ομίλου, Γεώργιο Μυλωνά.

Η απονομή των κυπέλλων και μεταλλίων έγινε από τον Πρόεδρο και Δ/ντα Σύμβουλο του Ομίλου ALUMIL, Γεώργιο Μυλωνά

Πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχθηκε η «Στεάουα Κοκορετσίου», ενώ τη δεύτερη και τρίτη θέση του “ALUMIL Football League” κατέκτησαν οι ομάδες «Ατελείωτοι» και «Θύελλα Τυλικτικών». Πέρα από το θεαματικό παιχνίδι που πρόσφεραν οι αθλητές, οι 550 θεατές που παρακολούθησαν τους τελικούς απόλαυσαν πολλή μουσική και άφθονο φαγητό, ενώ οι μικροί της παρέας συμμετείχαν σε δημιουργικές δραστηριότητες, διασκεδάζοντας με την ψυχή τους.

Για ακόμα μία χρονιά, οι αθλητές έπαιξαν μπάλα για τις αξίες της ALUMIL. Μέσα από το 2ο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν το κοινό τους πάθος για το άθλημα και να ενδυναμώσουν τις σχέσεις τους εκτός εργασίας, αποδεικνύοντας πως το ομαδικό πνεύμα και η συνεργασία που προάγει η καταξιωμένη εταιρεία παραγωγής αρχιτεκτονικών συστημάτων είναι το «κλειδί» για την επίτευξη κάθε στόχου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.