ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

Κοπτικό μηχάνημα διπλής κεφαλής Radial Libra από την ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ

Τα κοπτικά μηχανήματα διπλής κεφαλής της EMMEGI διαθέτουν μοναδικές επιδόσεις, όπως στιβαρότητα και αξιοπιστία. Αποτελούν το ιδανικό εργαλείο για την κοπή βεργών αλουμινίου και PVC διαφορετικού πάχους και σε διαφορετικές γωνίες. Μηχανήματα τελευταίας γενιάς που μπορούν να συμβάλλουν αποφασιστικά στον κύκλο παραγωγής λόγω του υψηλού επιπέδου ακριβείας και της καταπληκτικής ευκολίας στη χρήση.

Το Radial Libra είναι ένα ηλεκτρονικό κοπτικό μηχάνημα διπλής κεφαλής με ακτινική κίνηση των λαμών, αυτόματη μετακίνηση της κινητής κεφαλής και εσωτερική ανατροπή μέχρι 30°, μελετημένο για την κοπή προφίλ μεγάλων διαστάσεων. Το μηχάνημα μπορεί να εφοδιαστεί με βιομηχανικό εκτυπωτή για ετικέτες που επιτρέπει την αναγνώριση και τη σύνδεση με την αντίστοιχη παραγγελία.

Χαρακτηριστικά
Έλεγχος: Το πληκτρολόγιο που είναι τοποθετημένο στα διάφορα μοντέλα είναι συρόμενο σε έδρανα, εύκολο στη χρήση και επιτρέπει τη σωστή τοποθέτηση με βάση τα χαρακτηριστικά κοπής. Με τη δημιουργία των λιστών κοπής βελτιστοποιείται ο κύκλος επεξεργασίας, επιτρέποντας τη μείωση των σκάρτων και τον περιορισμό του χρόνου φόρτωσης και εκφόρτωσης του τεμαχίου.

Κλίση των κινητών κεφαλών: Ο φορέας λάμας, που μπαίνει σε κάθε κινητή κεφαλή, μπορεί να τοποθετηθεί μέσω πνευματικών κυλίνδρων, ως προς το επίπεδο στήριξης του προφίλ, σε 90°, 45°, 30° και σε ενδιάμεσες γωνίες εσωτερικά. Οι κινητές μονάδες είναι εφοδιασμένες με ενσωματωμένα προστατευτικά πνευματικής καθόδου για τη ζώνη επεξεργασίας.

Ψηφιακή οθόνη για ενδιάμεσες κοπές: Κατά την πνευματική ανατροπή των κινητών κεφαλών, οι δείκτες ενδιάμεσων γωνιών επιτρέπουν την απόλυτη και ακριβή αναγνώριση της κλίσης της μονάδας κοπής, εξασφαλίζοντας έτσι την ακριβή κοπή των προφίλ. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για κοπές εκτός στάνταρ διαστάσεων και επιτρέπει στον χειριστή να αναγνωρίζει άμεσα και με ακρίβεια την απαιτούμενη γωνία.

Ενδιάμεσο στήριγμα: Το ενδιάμεσο υποστήριγμα αποδεικνύεται εξαιρετικά χρήσιμο, όταν γίνεται κοπή ελαφρών προφίλ μεγάλου μήκους. Στην περίπτωση αυτή, το πνευματικό στήριγμα δημιουργεί αυτόματα τις ιδανικές συνθήκες συγκράτησης του προφίλ. Αυτό το εξάρτημα είναι διαθέσιμο για όλα τα μήκη, αλλά προτείνεται για μηχανήματα με ωφέλιμη κοπή 5 και 6 μέτρων.

Περισσότερες πληροφορίες από την αντιπρόσωπο εταιρία της Emmegi στην Ελλάδα, ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.