ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Έφυγε ο Σπύρος Κασφίκης!

Ένας άνθρωπος που συνέδεσε στενά το όνομά του με την πορεία του κλάδου των κουφωμάτων και με τον εξοπλισμό εκατοντάδων κατασκευαστικών με μηχανήματα κατεργασίας αλουμινίου, ο Σπύρος Κασφίκης, έφυγε σήμερα το πρωί ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 76 ετών.

Από τα τέλη της δεκαετίας του 1970, όταν το αλουμίνιο άρχισε να μπαίνει δυναμικά στον χώρο των κουφωμάτων, ο Σπύρος Κασφίκης και ο αδελφός του Τάσος (έφυγε και αυτός πριν από 2 χρόνια) μέσω της ιστορικής εταιρίας ΓΕΜΑ, όργωναν στη κυριολεξία ολόκληρη την Ελλάδα – από κατασκευαστικό σε κατασκευαστικό – γνωρίζοντας στους κατασκευαστές τα μηχανήματα που έκαναν εύκολη τη δουλειά τους από τους αρχικούς “πειραματισμούς” τους στο νέο μέταλλο.

Ο κλάδος έχασε έναν σημαντικό και σεμνό άνθρωπο που έχει προσφέρει τα μέγιστα στον χώρο των κουφωμάτων. Μάλιστα, στο πρόσφατο κλαδικό συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές», ο Σπύρος Κασφίκης βραβεύθηκε στα βραβεία alumini για την πολύχρονη προσφορά του στον κλάδο.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Σάββατο στις 14.30 στο νεκροταφείο Παπάγου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.