ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Συνάντηση κορυφής με την Porsche στο 96ο Motor Show Brussels 2018

Συνάντηση κορυφής μεταξύ ALUMINCO και Porsche στο 96ο Motor Show Brussels 2018

Η εξωστρέφεια είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που έχουν ξεχωρίσει την ALUMINCO, η οποία δίνει μεγάλο βάρος στις διεθνείς αγορές με πολλά έργα και επιτυχημένες συνεργασίες. Στα παραπάνω έρχεται να προστεθεί μία ακόμη σπουδαία συνεργασία υψηλού πρεστίζ με την κορυφαία γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Porsche.

Το υψηλής αισθητικής σύστημα στήριξης υαλοπινάκων Crystal Line της ALUMINCO σε πλήρη αρμονία με την χαρακτηριστική σπορ κομψότητα της δημοφιλούς γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας

Το απαράμιλλης ποιότητας και αισθητικής Crystal Line της ALUMINCO επιλέχθηκε για να πλαισιώσει την κομψότητα και το ξεχωριστό στυλ της γερμανική εταιρείας στο 96ο Motor Show των Βρυξελλών. Το εντυπωσιακό περίπτερο της Porsche στη βελγική έκθεση οφείλει σε μεγάλο βαθμό την υψηλή του αισθητική στο καινοτόμο σύστημα στήριξης υαλοπίνακα της ελληνικής εταιρείας που επιλέχθηκε για την περίφραξή του.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.