ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

PROFIL GOLD: Αυτόματη έκδοση Δήλωσης Επιδόσεων & Ταυτότητας για παντζούρια στη νέα έκδοση

Όσο οι απαιτήσεις αυξάνονται τόσο η ΘΕΜΕΛΙΟ Software θα δημιουργεί προϊόντα για να δίνει λύσεις στους επαγγελματίες, απλουστεύοντας στο μέγιστο τη δουλειά τους.

Η Δήλωση Επιδόσεων, καθώς και η Ταυτότητα (CE) για τα παντζούρια είναι το ίδιο υποχρεωτικό να αποδίδονται στον πελάτη με την παράδοση των προϊόντων, όπως και για τα τζαμιλίκια.

Η ΘΕΜΕΛΙΟ Software κατασκεύασε έναν επιπλέον μηχανισμό, ώστε τόσο η Δήλωση Επιδόσεων (εικόνα 1)  όσο και η Ταυτότητα (CE) των παντζουριών (εικόνα 2) να εκδίδονται αυτόματα από το πρόγραμμα παραγωγής και διαχείρισης κουφωμάτων PROFIL GOLD.

Ο μηχανισμός διατίθεται αποκλειστικά και μόνο σε όσους έχουν τη δυνατότητα να δίνουν πιστοποιητικά για τα παντζούρια που κατασκευάζουν από αρμόδιο φορέα και χρησιμοποιούν τη νέα έκδοση του PROFIL GOLD V48.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.