ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EXALCO: Θερμές ευχαριστίες προς τους συνεργάτες της για την αποκατάσταση των ζημιών της κακοκαιρίας Daniel

Με σχετική ανακοίνωση η EXALCO ευχαριστεί τα εμπλεκόμενα μέρη που η αγαστή συνεργασία τους οδήγησε στον ταχύ διακανονισμό της ζημίας που υπέστη το εργοστάσιο της εταιρείας στο Κουλούρι Λάρισας.

Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση της EXALCO Α.Ε. εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στις ασφαλιστικές εταιρείες GENERALI Hellas (ηγέτιδα του συνασφαλιστικού σχήματος), EUROLIFE FFH, INTERAMERICAN, GROUPAMA Ασφαλιστική και ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική, στους πραγματογνώμονες Αλέξανδρο Κρετσόβαλη και Στέργιο Πασχούλα (ASSET CONSULTING) καθώς και στους ασφαλιστικούς συμβούλους της EXALCO, Μαριλένα Σουρίκα και Κωνσταντίνο Σουρίκα (ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ Μεσίτες Ασφαλίσεων).

Η άμεση και αποτελεσματική συνεργασία όλων των εμπλεκομένων, σε συνδυασμό με την υποδειγματική επικοινωνία, επέτρεψε τον ταχύ διακανονισμό της ζημίας που υπέστη το εργοστάσιο της εταιρείας στο Κουλούρι Λάρισας από την κακοκαιρία Daniel. Η EXALCO Α.Ε. εκτιμά ιδιαίτερα τη συνεργασία αυτή και τη θεωρεί σημαντική για την εύρυθμη λειτουργία της εταιρείας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.