ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

TILCON: Έτοιμο κούφωμα για τον επαγγελματία με τα κορυφαία brands της αγοράς Exalco & Veka

Η εταιρία εγγυάται την παράδοση προϊόντων υψηλής ενεργειακής απόδοσης και άρτιας λειτουργικότητας.

Η δυναμική εταιρεία στον χώρο των κατασκευών αλουμινίου TILCON ΑΕ με 25 και πλέον χρόνια παρουσίας, έχει εδραιωθεί ως ο πλέον αξιόπιστος συνεργάτης όταν πρόκειται για μεγάλα έργα υψηλών απαιτήσεων. Έχει ολοκληρώσει με επιτυχία πληθώρα φιλόδοξων σχεδίων τόσο σε επίπεδο ιδιωτικών κατοικιών όσο και υπερσύγχρονων ξενοδοχειακών μονάδων.

Η TILCON είναι τώρα δίπλα και στον επαγγελματία κατασκευαστή κουφωμάτων με έτοιμο ποιοτικό κούφωμα αλουμινίου και PVC, καθώς και πόρτες εισόδου. Ο άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός και οι πιστοποιημένες διαδικασίες παραγωγής της εταιρίας, εγγυώνται την παράδοση προϊόντων υψηλής ενεργειακής απόδοσης και άρτιας λειτουργικότητας.

Για τα κουφώματα η εταιρία έχει επιλέξει και προτείνει δύο από τα κορυφαία ονόματα της αγοράς, τα θερμομονωτικά συστήματα αλουμινίου Albio της Exalco και τα συνθετικά κουφώματα Softline της VEKA.

Επίσης, η TILCON διαθέτει προς τους επαγγελματίες:

  • Τα συστήματα εξωτερικής εισόδου TILDOORS και HOTELIA DOORS. Δύο συστήματα πορτών εισόδου με θερμοδιακοπή, κατάλληλα για κατασκευές υψηλών προδιαγραφών σε πληθώρα τυπολογιών. Λόγω της στιβαρότητάς τους, είναι κατάλληλα για εφαρμογή όπου απαιτείται καθημερινή, συχνή χρήση, όπως σε μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, δημόσια κτίρια και ξενοδοχεία.

  • Το σύστημα EXALCO PERGOLA BIOCLIMATIC-C, ένα πρωτοποριακό σύστημα σκίασης εξ’ ολοκλήρου από αλουμίνιο αθόρυβο, με περιστρεφόμενες περσίδες, το οποίο παρέχει προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, αλλά και από τη βροχή ή το χιόνι με σύστημα ελεγχόμενης απορροής υδάτων. Ο μοντέρνος σχεδιασμός και η δυνατότητα προσθήκης διαφόρων αυτοματισμών (φωτισμός LED, αισθητήρες βροχής, χιονιού, αέρα κλπ), καθιστούν την πέργκολα ιδανική για χρήση κάλυψης εξωτερικών και ημιυπαίθριων χώρων σε κατοικίες, ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και χώρους εστίασης.

    • Ένα συρόμενο σύστημα ηλιοπροστασίας από αλουμίνιο, το οποίο συνδυάζει την προστασία από τον ήλιο με την αισθητική. Μια από τις σταθερές τάσεις της αγοράς που εφαρμόζεται κατά καιρούς σε πολλά κτίρια, προσδίδοντας μια όμορφη διάθεση και εικόνα στο εκάστοτε δόμημα είναι η ξύλινη επένδυση. Η TILCON A.E. θέλοντας να παρέχει μια αξιοθαύμαστη, αλλά και μακροχρόνια λύση στους πελάτες της, έφερε πρώτη στην αγορά σε συνεργασία με την EXALCO, το καινοτόμο σύστημα επένδυσης αλουμινίου και ηλιοπροστασίας σε απόχρωση ξύλου, που παρουσιάζει μέγιστη αντοχή και δεν χρήζει συντήρησης όσα χρόνια και αν περάσουν.
Κατεβάστε το εταιρικό έντυπο

Στην TILCON, οι άνθρωποι δεν αποτελούν απλά το εργατικό της δυναμικό, αλλά είναι ο ακρογωνιαίος της λίθος – τα θεμέλιά της, πάνω στον οποίο στηρίζεται η συνεχώς αναπτυσσόμενη πορεία της εταιρείας. Όσο πιο γερά και δυνατά είναι τα θεμέλια αυτά. τόσο πιο σίγουρη και γεμάτη επιτυχίες είναι η πορεία της επιχείρησης. Στην TILCON είναι όλοι μία οικογένεια και μαζί οραματίζονται και συνεχίζουν δυναμικά το έργο τους.

Για να ενημερωθείτε για όλες τις λύσεις που προσφέρει η TILCON στον επαγγελματία κατασκευαστή, κατεβάστε το σχετικό έντυπο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.