ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2023: Ανοίγει τις πόρτες της Πέμπτη 19 Οκτωβρίου

Στη φετινή ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2023 θα παρουσιαστούν τα πλέον σύγχρονα προϊόντα και υπηρεσίες, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα του κλάδου, με κύριο προσανατολισμό τη βιοκλιματική δόμηση και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ, η μεγαλύτερη και πιο εξειδικευμένη έκθεση στην Ελλάδα αλλά και στη Νοτιοανατολική Ευρώπη για τον κατασκευαστικό και τον οικοδομικό κλάδο, από τις 19 έως τις 22 Οκτωβρίου 2023, στο Metropolitan Expo, θα συγκεντρώσει και πάλι τους επαγγελματίες προσφέροντας μία ολοκληρωμένη εικόνα του κλάδου και των δυνατοτήτων του.

Ο ίδιος ο χαρακτήρας του κλάδου περιλαμβάνει πολλά διαφορετικά στάδια εργασιών που για το καθένα απαιτείται διαφορετικός εξοπλισμός και αντίστοιχες υπηρεσίες, επιβάλλοντας μια σφαιρική γνώση. Με τις νέες τεχνολογίες και τεχνικές προκλήσεις να δημιουργούν νέες προοπτικές και προϊόντα, ο επαγγελματίας βρίσκεται μπροστά σε ένα πλήθος επιλογών.

Η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ ανταποκρίνεται στην ανάγκη για ποιοτικές λύσεις, στην καλύτερη δυνατή τιμή, και δίνει τη δυνατότητα στον επαγγελματία να έχει πλήρη έλεγχο της εργασίας του και σε κάθε φάση της. Στην έκθεση θα παρουσιαστούν τα πιο σύγχρονα προϊόντα και υπηρεσίες, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα του κλάδου, με κύριο προσανατολισμό τη βιοκλιματική δόμηση και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Χρώματα, μονωτικά υλικά, προϊόντα τσιμέντου, προϊόντα αλουμινίου, κουφώματα, μάρμαρα και πέτρες, πατώματα, κεραμίδια, εργαλεία και εξοπλισμός, οικοδομικά μηχανήματα και μηχανήματα έργων είναι μερικές μόνο από τις κατηγορίες που θα φιλοξενηθούν, σε ευρεία γκάμα, στις αίθουσες του εκθεσιακού κέντρου.

Πέρα από την παρουσίαση πλήθους εκθεμάτων και υπηρεσιών, η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ παρέχει στους εμπορικούς επισκέπτες της και την τεχνογνωσία για τον χειρισμό των νέων τεχνολογιών, τόσο ως προϊόντα όσο και ως υπηρεσίες. Μέσα από παράλληλες εκδηλώσεις, με συνέδρια και workshops από επίσημους φορείς και διακεκριμένους επαγγελματίες, η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ γίνεται κέντρο επιμόρφωσης και ανοίγει προοπτικές που δεν είχαν εξερευνηθεί μέχρι πριν.

Επιπλέον, η έκθεση, κεφαλαιοποιώντας τη φήμη της εκτός συνόρων, συνεχίζει να επενδύει στον διεθνή χαρακτήρα της. Θέτοντας σε εφαρμογή μια εκτεταμένη καμπάνια ενημέρωσης και προώθησης στο εξωτερικό, προσελκύει μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες από την Νοτιοανατολική Ευρώπη και την Ανατολική Μεσόγειο, καθώς και από άλλες περιοχές υψηλής αγοραστικής σημασίας.

Η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ, η πλατφόρμα που ενθαρρύνει την επιχειρηματικότητα, προσφέρει σύγχρονα εργαλεία, δημιουργώντας ευκαιρίες για πρόοδο και ανάπτυξη. Με συνέπεια και όραμα, η γιορτή του κλάδου θα αναδείξει την ευρωστία της συγκεκριμένης βιομηχανίας, αλλά ταυτόχρονα θα υπογραμμίσει και το ότι η έκθεση είναι ο ιδανικός χώρος για όλους τους επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να ισχυροποιήσουν την παρουσία τους στην αγορά.

METAL MACHINERY: Καλώς ορίσατε στο μέλλον της βιομηχανίας!

Στις 19-22 Οκτωβρίου 2023, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Metropolitan Expo, η έκθεση METAL MACHINERY, με συνέπεια και όραμα, θέτει τις κατάλληλες βάσεις για το τεχνολογικό άλμα του κλάδου, προσφέροντας την ευκαιρία να αναδείξει τις δυνατότητές του.

Η METAL MACHINERY του 2023 θα αναδείξει δύο σημαντικές πτυχές του κλάδου, οι οποίες καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό την ανάπτυξη της βιομηχανίας. Η πρώτη αφορά την προώθηση της βιομηχανικής υπεργολαβίας και του βιομηχανικού εξοπλισμού και τη δημιουργία και ανάπτυξη δικτύων συνεργασίας μεταξύ, εγχώριων και μη, παραγωγικών μονάδων.

Η δεύτερη άπτεται της προσέγγισης του Industry 4.0, δηλαδή η τρέχουσα τάση της αυτοματοποίησης και της ανταλλαγής δεδομένων στις τεχνολογίες παραγωγής, η οποία αναφέρεται συνήθως και ως η «Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση».

Όμως, η METAL MACHINERY εκτείνεται και σε άλλους τομείς. Ανταποκρινόμενη στις άμεσες ανάγκες των επαγγελματιών που αποζητούν λύσεις για κάθε στάδιο παραγωγής και εργασίας, η έκθεση θα αναδείξει μια πλήρη γκάμα σε αυτοματισμούς, βιομηχανικά δάπεδα, εργαλεία, μηχανές συγκόλλησης, κοπτικά εργαλεία, μεταφορικά μέσα, ρουλεμάν, φίλτρα, χάλυβες, καθώς και άλλα προϊόντα που καλύπτουν ένα ευρύ πεδίο της σύγχρονης βιομηχανίας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.