ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε.: Εγκατάσταση σύγχρονου εξοπλισμού στη δυναμική εταιρεία CORFU GLASS MISFOUT

Μηχανήματα κορυφαίας τεχνολογίας εγκατέστησε η εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. στην εταιρεία με έδρα την Κέρκυρα, CORFU GLASS MISFOUT που επένδυσε στον περαιτέρω εκσυγχρονισμό της γραμμής παραγωγής της.

Η εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. προχώρησε σε μία ακόμη εγκατάσταση σύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού με επιτυχία στην εταιρεία CORFU GLASS MISFOUT στην Κέρκυρα.

Συγκεκριμένα η δυναμική εταιρεία εξοπλίστηκε με τα ακόλουθα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας του καταξιωμένου ιταλικού οίκου EMMEGI:

  • Κέντρο επεξεργασίας τεσσάρων αξόνων PHANTOMATIC M4L.
  • Πριόνι αλουμίνιου δυο κεφάλων RADIAL STAR 500/4m.
  • Βοηθητικά μηχανήματα.

Η καταξιωμένη στον χώρο της εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. ευχαρίστησε την εταιρεία CORFU GLASS MISFOUT για την εμπιστοσύνη, την προτίμηση και την άψογη συνεργασία που επέδειξε.

Από την πλευρά της δεσμεύεται, όπως άλλωστε κάνει όλα αυτά τα χρόνια, ότι θα βρίσκεται δίπλα σε όλους αυτούς που την εμπιστεύτηκαν ή πρόκειται να την εμπιστευθούν στο μέλλον.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.