ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

NXS: Πόρτες ασφαλείας με επίκεντρο τον πελάτη και τις ανάγκες του!

Στην NXS δεν υπόσχονται απλά το καλύτερο αλλά πραγματικά το πράττουν, με πελατοκεντρική προσέγγιση και μία ευρεία γκάμα ποιοτικών λύσεων στον τομέα των πορτών ασφαλείας, που καλύπτουν όλες τις σύγχρονες τεχνικές και αισθητικές προδιαγραφές και ανάγκες. Στην NXS συνδυάζονται οι κλασσικές αξίες της προσωπικής σχέσης με τον πελάτη, με τις σύγχρονες τεχνολογίες και τεχνικές, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται:

  • Μέγιστη ποιότητα από την κατασκευή μέχρι και τη συσκευασία παράδοσης και εγκατάστασης,
  • Ευελιξία στις υπηρεσίες και παρεχόμενα προϊόντα,
  • Αμεσότητα στη διάθεση και παράδοση των προϊόντων.

Βασιζόμενοι σε αυτό το τρίπτυχο, στην NXS επενδύουν συνέχεια και με κάθε ευκαιρία σε νέα προϊόντα, ιδίας κατασκευής, έτσι ώστε να διατηρείται ο πλήρης έλεγχος στο τι και πως παραδίδεται στον πελάτη.

Ταυτόχρονα, όλη η ομάδα της δυναμικής εταιρείας, ως σύνολο ή μεμονωμένα ο κάθε ένας στο πεδίο του, κάνει έρευνα για περαιτέρω εξέλιξη. Στην NXS όλα ξεκινάνε από τον άνθρωπο που δραστηριοποιείται στην εταιρεία και καταλήγουν στον άνθρωπο που τους εμπιστεύεται… αυτός ο δεσμός είναι η προτεραιότητα της επιχείρησης.

Η στρατηγική της NXS επικεντρώνεται στους ακόλουθους τομείς:

  • Καθαρά πελατοκεντρική προσέγγιση, με βασικό γνώμονα ότι κάθε πελάτης είναι διαφορετικός, άρα και οι ανάγκες του επίσης.
  • Διάθεση ευρείας γκάμας υπηρεσιών και προϊόντων.
  • Αυξημένη ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές πώλησης
  • στις αγορές εσωτερικού και εξωτερικού.

Στη σύγχρονη παραγωγική μονάδα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν ένα μεγάλο εύρος λύσεων που εμπλουτίζονται συνεχώς με νέες προτάσεις και τεχνολογίες. Η NXS παράγει πόρτες ασφαλείας, εσωτερικές πόρτες αλλά και συστήματα σήτας, καθώς και κουζίνες / ντουλάπες.

Στην NXS κάνουν το βέλτιστο δυνατό για τον άνθρωπο που τους εμπιστεύεται ως συνεργάτη, με στόχο να ικανοποιήσουν απόλυτα τις ιδιαίτερες ανάγκες του. Ως μία αμιγώς ελληνική εταιρεία έχει στόχο να αναγάγει το ιδεώδες σε αυτονόητο τόσο στο εμπόριο όσο και στην παραγωγή προϊόντων.

Πόρτα ασφαλείας

Το προϊόν «ναυαρχίδα» της NXS είναι η πόρτα ασφαλείας. Με γνώμονα το «Μανιφέστο – Η πόρτα ως Τέχνη» και συνεχή εξέλιξη των τεχνολογιών που αφορούν στη θωράκιση και όχι μόνο, προσφέρεται απόλυτη ασφάλεια στον χώρο που καλείται να προστατεύσει η πόρτα της εταιρείας.

Αισίως στην 3η έκδοση του «Μανιφέστο» οι προδιαγραφές ασφαλείας και θερμοπερατότητας ξεπερνούν κάθε προσδοκία, υπερκαλύπτοντας τις σύγχρονες ανάγκες. Επιπρόσθετα, η εγγύηση 3 χρόνων για τις θύρες και 5 χρόνων για τις κλειδαριές, δείχνει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της NXS στο προϊόν τους και είναι άλλο ένα ισχυρό συγκριτικό πλεονέκτημα της πόρτας ασφαλείας της εταιρείας.

Οι εσωτερικές πόρτες, όπως και οι ασφαλείας, συνδυάζουν μοναδικά χαρακτηριστικά που τις ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό όπως πλακάζ θαλάσσης, άνθυγρο MDF 4 χιλ. και επιφάνεια CleafCPL.

Φυσικά, η πόρτα -ασφαλείας ή εσωτερική- αποτελεί αναπόφευκτα και διακοσμητικό στοιχείο του χώρου που οριοθετεί. Σε αισθητικό λοιπόν επίπεδο η εταιρεία προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και τεχνοτροπιών, χρησιμοποιώντας υλικά όπως αλουμίνιο, ξύλο, PVC, inox και γυαλί, είτε ως κυρίαρχα υλικά είτε ως διακοσμητικές λεπτομέρειες.

Οι πόρτες της NXS μπορούν να καλύψουν σχεδόν κάθε γούστο, ενώ για εξεζητημένες ανάγκες είναι πάντα εκεί η αρμόδια ομάδα της εταιρείας για να προσαρμόσει, να επανασχεδιάσει και τελικά να κατασκευάσει μία μοναδική, εξατομικευμένη στις απαιτήσεις του πελάτη πόρτα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.