ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Νέος κύκλος της διαφημιστικής καμπάνιας από την Ελληνική Ένωση Αλουμινίου

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ξεκινάει ακόμα πιο δυναμικά το νέο κύκλο της διαφημιστικής της προβολής στα τηλεοπτικά μέσα, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας του Ελληνικού Αλουμινίου στα πλαίσια του προγράμματος «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΑΥΤΟΝΟΜΩ» που είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Το τηλεοπτικό σποτ με βασικό μήνυμα “Βάλε Ελληνικό Αλουμίνιο” προβάλει ανθρώπινους χαρακτήρες τους οποίους όλοι έχουμε συναντήσει. Μία ελληνική οικογένεια η οποία χαίρεται την κάθε στιγμή και απολαμβάνει τα πλεονεκτήματα των κουφωμάτων αλουμινίου.
To σποτ επικεντρώνεται με άμεσο και δημιουργικό τρόπο στην αντοχή, στην πολυετή διάρκεια, στην εξοικονόμηση ενέργειας, στην ασφάλεια, στον συνδυασμό σχεδίων και χρωμάτων και φυσικά στην ελληνικότητα αναδεικνύοντας διακριτικά το όφελος που προκύπτει από αυτά τα πλεονεκτήματα.

Η προβολή του TV spot θα ξεκινήσει αύριο Σάββατο 9/01 σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, με ένα δυναμικό πλάνο media, που θα ταξιδέψει για ακόμα μία φορά το αλουμίνιο, από άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα.

Με στόχο την καλύτερη και πιο άμεση επικοινωνία της με το κοινό η ΕΕΑ προχώρησε στη δημιουργία δικού της καναλιού στο YouTube που αποτελεί πλέον ένα από τα πιο δημοφιλή digital μέσα στην Ελλάδα. Περισσότερα στο https://youtu.be/qvt0RCVxR_c

Η διαφημιστική καμπάνια πραγματοποιείται με τη συνεισφορά των εταιρειών μελών της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου: ΜΥΤILINEOS, ALUMIL, EXALCO, ELVIAL, ALFA, ALUMINCO, ETEM, EUROPA, και ΝΕΟΚΕΜ.

Δείτε το spot

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.