ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

DOMOTEC 2017: H συνάντηση των κορυφαίων εταιρειών δομικών υλικών της ελληνικής αγοράς

Η DOMOTEC, η κορυφαία έκθεση για την ανακαίνιση, τη δόμηση και την εξοικονόμηση ενέργειας πραγματοποιείται από τις 7 έως τις 9 Απριλίου 2017 στο Metropolitan Εxpo, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», και επικεντρώνεται σε λύσεις για κατοικίες, ξενοδοχεία-τουριστικά καταλύματα αλλά και την επαγγελματική στέγη.

Η πραγματοποίηση της ταυτόχρονα με την έκθεση BUILDING GREEN δημιουργεί μια ολοκληρωμένη έκθεση με ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών από 120 και πλέον κορυφαίες εταιρείες της αγοράς σε δομικά-μονωτικά υλικά, κουφώματα, συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας, αλουμινίου, σκίασης, δάπεδα και επενδύσεις τοίχων, μάρμαρα και πέτρες, εργαλεία, software, κ.ά.

Με σταθερό στόχο την εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων που συμμετέχουν, η έκθεση φιλοξενεί επιχειρηματική αποστολή από τον πολύ δυναμικό κλάδο των κατασκευών της Αιγύπτου, με σκοπό τη σύναψη εμπορικών συνεργασιών.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, έχει προγραμματιστεί ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για τη βιομάζα, την ενεργειακή αναβάθμιση κτηρίων, την αρχιτεκτονική, την ενεργειακή αποδοτικότητα, τα φωτοβολταϊκά, την ηλεκτροκίνηση, κ.ά., προφέροντας άμεση ενημέρωση στους επαγγελματίες του κλάδου.

Τέλος, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών από όλη την Ελλάδα η έκθεση προσφέρει δωρεάν μεταφορά με πούλμαν από τις πόλεις Πάτρα, Τρίπολη, Καλαμάτα, Λαμία, Βόλο και Λάρισα.

Η είσοδος στην έκθεση και στις παράλληλες εκδηλώσεις θα είναι ελεύθερη τόσο για το ευρύ κοινό όσο και τους επαγγελματίες.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση θα βρείτε στo www.domotecexpo.gr.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.