ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

Syntha Pulvin: Οι νέες τάσεις χρωμάτων στην πλούσια συλλογή Vision 2020

H συλλογή Vision 2020 της Syntha Pulvin διαθέτει τέσσερις οικογένειες χρωμάτων που επηρεάζονται από τις παγκόσμιες χρωματικές τάσεις. Συγκεντρώνει 48 χρώματα σε μια παλέτα για να εμπνεύσει τη δημιουργία εξαιρετικών έργων. Τα χρώματα προσφέρουν εξαιρετική αντοχή και σταθερότητα των αποχρώσεων στις  καιρικές συνθήκες και πληρούν τις προδιαγραφές των οργανισμών πιστοποίησης  Qualicoat κλάσης 2 και GSB Master γεγονός που τα καθιστά ιδανική επιλογή για έργα που επιθυμείται η διάρκεια στον χρόνο.

Η συλλογή βασίζεται στη διαρκή και εις βάθος έρευνα της Sherwin-Williams για τις τάσεις στην αγορά των χρωμάτων. Τόσο διεθνείς όσο και τοπικοί και πολιτισμικοί παράγοντες αναλύονται προσεκτικά για να προβλεφθούν οι χρωματικές προτιμήσεις των καταναλωτών. Εξετάζοντας αυτούς τους παράγοντες οι color specialists δημιούργησαν τις παρακάτω 4 ομάδες χρωμάτων.

Median

Το καινοτόμο και το συμβατικό συναντούν τον σύγχρονο κόσμο των απεριόριστων επιλογών, με χρώματα που είναι πρακτικά και παράλληλα έχουν άποψη.

Sustain React

Δυνατά με έντονο χαρακτήρα χρώματα που απεικονίζουν το περιβάλλον, καθώς η ανθρωπότητα αξιοποιεί την τεχνολογία για να αγωνιστεί για το μέλλον της.

Future Lux

Τολμηρά, πειραματικά χρώματα που μιμούνται τη μεταβατική φύση του ψηφιακού κόσμου.

Hit Pause

Πλούσιοι τόνοι σε αναζωογονητικά χρώματα που βοηθούν στην επιβράδυνση, επαναφόρτιση και επαναπροσδιορισμό πνεύματος, σώματος και ψυχής.

Η συλλογή Vision 2020 προσφέρει premium πούδρες βαφής σε ένα πλήθος επιλογών με ποικίλα αισθητικά αποτελέσματα.

  • Ματ
  • Γυαλιστερό
  • Μεταλλικό
  • Σατινέ
  • Ψιλό σαγρέ

Όλα τα προϊόντα της συλλογής είναι διαθέσιμα στις αποθήκες της Inver East Med στην Αθήνα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πούδρες βαφής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ακολουθήσουν την εταιρεία στο Facebook, να επισκεφτούν τη δ/νση inver.gr ή να επικοινωνήσουν στο 210.6109930.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.