ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Ο ΣΕΚΑ αναλαμβάνει τις ανάγκες κουφωμάτων όλων των σπιτιών του “Χαμόγελου”

Μία σημαντική συμφωνία μεταξύ του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου – ΣΕΚΑ και του Χαμόγελου του Παιδιού, υπογράφηκε το Σάββατο 17 Ιουνίου από τους προέδρους των δύο φορέων Κώστα Διαμαντή και Κώστα Γιαννόπουλο, κατά τη διάρκεια παράλληλης εκδήλωσης που έγινε στα πλαίσια της τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, ο ΣΕΚΑ θα αναλάβει την ευθύνη εκπλήρωσης κάθε ανάγκης και προβλήματος που προκύπτει στα κουφώματα όλων των σπιτιών του Χαμόγελου του Παιδιού σε όλη την Ελλάδα (περίπου 60 σπίτια φιλοξενίας παιδιών) και που μπορεί να είναι ο έλεγχος σωστής λειτουργίας και απόδοσης, το σέρβις, η αντικατάστασή τους κά.

Η πρωτοβουλία αυτή του ΣΕΚΑ, φυσικά θα έχει κατ’ αρχήν συντονιστικό ρόλο, ώστε για κάθε συγκεκριμένη περίπτωση να αναζητούνται και να επιλέγονται εταιρίες χορηγοί για τα υλικά, ενώ οι επεμβάσεις θα γίνονται από κατασκευαστές – μέλη του Συνδέσμου.

Μία αξιέπαινη πρωτοβουλία, που επιδοκιμάζεται από ολόκληρο τον κλάδο και η οποία “πρόκειται να λύσει σοβαρά προβλήματα λειτουργίας των σπιτιών του Χαμόγελου, που τα έσοδά του έχουν πληγεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, παρόλο που έχουν αυξηθεί υπέρμετρα τα παιδιά που φιλοξενεί”, όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννόπουλος, που ευχαρίστησε την διοίκηση του ΣΕΚΑ για την απόφασή της να συνδράμει στις ανάγκες λειτουργίας του Χαμόγελου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.