ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ETEM: Το νέο EW70 προσφέρει μοναδικό σχεδιασμό για συνεπίπεδες διατομές

Τα συστήματα αλουμινίου έχουν μεγάλο εύρος χρήσεων, με δημοφιλέστερο προϊόν, τα παράθυρα. Για το λόγο αυτό, η ΕΤΕΜ δημιούργησε το σύστημα EW70, ένα σύστημα νέας γενιάς που συνδυάζει λειτουργικότητα, μοντέρνα εμφάνιση και βελτιστοποιημένη χρήση πρώτων υλών. Τα χαρακτηριστικά και ο σχεδιασμός του συστήματος ανταποκρίνονται ιδανικά σε κάθε απαιτητικό καταναλωτή.

Το σύστημα EW70 διαθέτει υψηλή ενεργειακή απόδοση, σχεδιασμένο για παράθυρα με διπλή και τριπλή υάλωση. Κατά τις δοκιμές του το σύστημα επέδειξε εξαιρετικά αποτελέσματα για αεροδιαπερατότητα, υδατοστεγανότητα, αντοχή σε ανεμοπίεση, αντοχή σε κρούση, μηχανικές ιδιότητες και δυνάμεις χειρισμού.

Ο σχεδιασμός του EW70 ακολουθεί τις σύγχρονες τάσεις με λιτές γεωμετρίες και  συνεπίπεδες διατομές. Ταυτόχρονα, οι ευθείες γραμμές δίνουν μια ομοιόμορφη εμφάνιση, ακόμα και όταν το EW70 συνδυάζεται με άλλα συστήματα της ΕΤΕΜ όπως  πόρτες ή συρόμενα.

Η ποικιλία διατομών το καθιστά ιδανικό για χρήση στην κατασκευή κατοικιών, καθώς και για εμπορικά και βιομηχανικά έργα. Το EW70 αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τολμηρά και μεμονωμένα έργα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά EW70

  • Αεροδιαπερατότητα: Κλάση 4
  • Υδατοστεγανότητα: Κλάση 9A
  • Αντοχή σε ανεμοπίεση: Κλάση C4
  • Αντοχή σε κρούση: Κλάση 4
  • Δυνάμεις χειρισμού: Κλάση 1
  • Μηχανικές ιδιότητες: Κλάση 2
  • Θερμοπερατότητα Uf: από 1,4 W/m2K

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.