ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στις εγκαταστάσεις της ELVIAL

Ο κ. Δημ. Τζίκας ενημερώνει τον κ. Μητσοτάκη για την ρομποτική αποθήκη.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε χθες τις εγκαταστάσεις της ELVIAL στο Κιλκίς, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο τη στήριξή του στην υγιή επιχειρηματικότητα και την καινοτομία. Ο κ. Μητσοτάκης ξεναγήθηκε στους χώρους του εργοστασίου και ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της εταιρίας κ. Δημ. Τζίκα για την τεχνολογία αιχμής που χρησιμοποιεί στη παραγωγή της, τις νέες θέσεις εργασίας που δημιουργεί, τα ρομποτικά συστήματα διαχείρισης και τις διαρκείς επενδύσεις της που ήδη έχουν δημιουργήσει υψηλής προστιθέμενης αξίας προϊόντα, που εξάγονται κατά κύριο λόγο στις αγορές της Δυτ. Ευρώπης.

«Επισκέπτομαι επιχειρήσεις που ανταγωνίζονται επιχειρήσεις του εξωτερικού και δίνουν δουλειές στις τοπικές κοινωνίες. Χωρίς ένα μεγάλο άλμα ιδιωτικών επενδύσεων, η χώρα δεν θα πάει μπροστά και για αυτό στις περιοδείες μου θέλω να βλέπω υγιείς επιχειρήσεις, δηλαδή επιχειρήσεις που επενδύουν στην καινοτομία, είναι εξωστρεφείς και προσλαμβάνουν εργαζόμενους…» δήλωσε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.