ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL: Έκλεψαν την παράσταση στην SEBBE τα νέα συστήματα ICONIC

Το άμεμπτο και την ηρεμία του λευκού χρώματος που έχει γίνει πλέον η ταυτότητα της ELVIAL απόλαυσαν οι επισκέπτες στη Διεθνή Έκθεση Δόμησης SEBBE που διεξήχθη στο Βελιγράδι.

Ακολουθώντας τις καθαρές, minimal και φωτεινές γραμμές που αποτυπώνουν την εταιρική φιλοσοφία, ο εκθεσιακός χώρος της ELVIAL έδωσε την ευκαιρία για δημιουργικές συναντήσεις, στις οποίες παρουσιάστηκαν ισχυρές προτάσεις, τεχνολογικά προηγμένες για πιστοποιημένες, ολοκληρωμένες ποιοτικές λύσεις.

Το ενδιαφέρον των επισκεπτών απέσπασε η παρουσίαση της νέας οικογένειας ανοιγομένων συστημάτων  ICONICCOLLECTION.

Η βασική φιλοσοφία των συστημάτων ICONIC είναι το απέριττο design, το οποίο αποτελεί το κλειδί για μοναδικές αρχιτεκτονικές δημιουργίες, ακολουθώντας minimal σχεδιασμό που επιτυγχάνει τις μικρότερες διαστάσεις ύψους και πλάτους για κάσα-φύλλο.

Η τεχνολογία των συστημάτων ICONIC ξεχωρίζει, ως προς την υψηλή ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται, εξασφαλίζοντας υψηλότερα επίπεδα θερμομόνωσης και λειτουργικότητας.

Τα συστήματα ICONIC «αντιλαμβάνονται» τα κουφώματα περισσότερο ως έργα τέχνης, παρά ως δομικά στοιχεία και προσφέρουν στον αρχιτέκτονα την απόλυτη ελευθερία για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων με ταυτότητα και υψηλή προστιθέμενη αξία.

Το MINIMMAL Look ήταν ένα ακόμα από τα συστήματα που παρουσιάστηκαν και απέδειξε ότι ήρθε για να ανατρέψει τα δεδομένα. Λιτές, δυναμικές γραμμές σε συνδυασμό με μεγάλες γυάλινες επιφάνειες αναδεικνύουν την αίσθηση ελευθερίας και άνεσης.

Το εξωτερικό περιβάλλον ενώνεται με το εσωτερικό του κτιρίου και αποτελεί τη φυσική συνέχειά του. Μοναδικότητα αλλά και ασφάλεια, στεγανότητα και ευκολία κατασκευής γίνονται πλέον δυνατά σημεία με το σύστημα MINIMMAL Look, που  δίνει βάθος στη θεωρία που βασίζεται στην απλότητα και την λιτότητα.

Η ELVIAL για μια ακόμα φορά κέρδισε τις εντυπώσεις και την αναγνώριση μιας κορυφαίας Βιομηχανίας καινοτόμων προϊόντων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.