ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Παρουσίαση Οδικού Χάρτη για το Επάγγελμα του Κατασκευαστή Αλουμινίου

Έντονο το ενδιαφέρον από δημόσιους φορείς εκπαίδευσης για συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία σε εκπαιδευτικά προγράμματα εστιασμένα στο επάγγελμα του κατασκευαστή.

H παρουσίαση του «Εργαστηρίου πρόγνωσης και παρακολούθησης αλλαγών στα επαγγέλματα» του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ πραγματοποιήθηκε αρχές Ιουνίου στον κήπο του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου, στην Αθήνα, με τη συμμετοχή εκπροσώπων από την πολιτική, επιχειρηματική και ακαδημαϊκή κοινότητα.

Πρόκειται για ένα εργαλείο το οποίο ως στόχο έχει να καλύψει ένα κενό στρατηγικής πληροφόρησης σε επίπεδο μικρών επιχειρήσεων και ειδικότερα όσον αφορά στην έγκαιρη αναγνώριση τάσεων, εξελίξεων και μεταβολών στο ευρύτερο επιχειρηματικό, θεσμικό, οικονομικό και τεχνολογικό περιβάλλον.

Ο μηχανισμός του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ υλοποιείται μέσα από τη δράση «Εργαστήριο πρόγνωσης και παρακολούθησης αλλαγών στα επαγγέλματα» με βασικό παραγόμενο της δράσης αυτής να αποτελεί η προετοιμασία και εκπόνηση Οδικών Χαρτών προσαρμογής επαγγελμάτων, οι οποίοι θα επικαιροποιούνται τακτικά, ώστε να αποτελέσουν διαρκείς οδηγούς δράσης για την αποτελεσματική ανταπόκριση των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών στις επερχόμενες αλλαγές.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε ο Οδικός Χάρτης για το επάγγελμα του Κατασκευαστή Αλουμινίου & Σιδήρου από τον Επιστημονικό Σύμβουλο της ΠΟΒΑΣ, Δρ. Στέλιο Λαμπρακόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε ο Οδικός Χάρτης για το επάγγελμα του Κατασκευαστή Αλουμινίου & Σιδήρου από τον Επιστημονικό Σύμβουλο της ΠΟΒΑΣ, Δρ. Στέλιο Λαμπρακόπουλο

Στην εκδήλωση συμμετείχε και ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ, Θεόφιλος Παγιάτης, ο οποίος δήλωσε ότι είναι μία εξαιρετική πρωτοβουλία του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ, η οποία έρχεται να καλύψει ένα κενό σημαντικών πληροφοριών καθοριστικής σημασίας για τις μικρές επιχειρήσεις.

Το ζητούμενο μέσα από το Εργαστήριο πρόγνωσης – παρακολούθησης των αλλαγών στο Επάγγελμα του Κατασκευαστή Αλουμινίου και Σιδήρου είναι να δημιουργηθεί ένας διαρκής μηχανισμός πληροφόρησης για τις όποιες αλλαγές, έτσι ώστε να μπορούμε έγκαιρα να προσαρμοζόμαστε ως πολιτεία, κοινωνία, συνδικαλιστικοί φορείς και επιχειρηματίες.

Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από δημόσιους φορείς εκπαίδευσης για συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία σε εκπαιδευτικά προγράμματα εστιασμένα στο επάγγελμα του κατασκευαστή.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.