ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Εκπαιδευτικό σεμινάριο ΣΕΚΑ «Προώθηση Προϊόντων Αλουμινίου στη Διεθνή Αγορά»

seka_logo

Την Τετάρτη 27 Ιουλίου θα διεξαχθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο «Παναγιώτης Δημητρακέλλος», στις εγκαταστάσεις της Swiss Approval στην Ελευσίνα, από τις 18:00 έως τις 21:00, εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Προώθηση Προϊόντων Αλουμινίου στη Διεθνή Αγορά».

Η θεματολογία του σεμιναρίου, το οποίο διοργανώνει ο ΣΕΚΑ σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Κατασκευών Αλουμινίου (ΙΝΚΑΛ),  θα κινηθεί γύρω από τους εξής άξονες:

  • Ελληνικές εξαγωγές και προοπτικές διείσδυσης ελληνικών προϊόντων σε ξένες αγορές
  • Εργαλεία για την ανάπτυξη της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων του κλάδου αλουμινίου
  • Προετοιμασία, διοργάνωση και συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις δομικών υλικών και κατασκευών
  • Παρουσίαση πρακτικών παραδειγμάτων

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η εκπαίδευση του προσωπικού των επιχειρήσεων κατασκευών αλουμινίου και η παροχή των απαραιτήτων γνώσεων και μεθόδων για την προώθηση των προϊόντων που διαχειρίζονται στη διεθνή αγορά.

Εισηγητής θα είναι ο διευθυντής Διεθνών Εκθέσεων Δομικών, Βιομηχανικών και Καταναλωτικών Προϊόντων της Enterprise Greece, εθνικού φορέα για την εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων στον τομέα των επενδύσεων και των εξαγωγών, Μανώλης Δανιήλ.

Την οργανωτική υποστήριξη του εκπαιδευτικού σεμιναρίου του ΣΕΚΑ έχει η εταιρεία διαφήμισης, marketing και δημοσίων σχέσεων Energy Line. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.