ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

PLASMA DOORS: Υψηλή τεχνογνωσία, αξιοπιστία, πρωτοποριακά σχέδια

Οι πόρτες ασφαλείας της PLASMA DOORS διαθέτουν μοναδική υφή, αντοχή και δυνατότητα προσαρμογής, σε οποιαδήποτε αρχιτεκτονική κατασκευή.

Η εταιρεία PLASMA DOORS, με μεγάλη εμπειρία στον κατασκευαστικό τομέα, κατασκευάζει, επιπλέον, με υψηλή τεχνογνωσία και σύγχρονο εξοπλισμό, μία μεγάλη συλλογή πορτών ασφαλείας. Υλοποιεί ιδέες και πρωτοποριακά σχέδια με υψηλή ποιότητα, συνέπεια και κατασκευαστική αρτιότητα.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα της δυναμικής εταιρείας είναι η η δυνατότητα να δημιουργεί σπάνιες και ξεχωριστές πόρτες. Προσφέροντας κορυφαίες και αξιόπιστες λύσεις στα πλέον δύσκολα και απαιτητικά τεχνικά και κατασκευαστικά προβλήματα.

Τηρώντας αυστηρά όλες τις προδιαγραφές, με το εξειδικευμένο προσωπικό και τον τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτει, είναι σε θέση να παρέχει κορυφαίες λύσεις στον χώρο της πόρτας που καλύπτουν όλες τις σύγχρονες ανάγκες του επαγγελματία και του τελικού χρήστη.

Σχεδιασμός
Το αρμόδιο, υψηλά καταρτισμένο τμήμα της PLASMA DOORS σχεδιάζει και προτείνει λύσεις σύμφωνα με τα δεδομένα και τις ανάγκες της αγοράς με μοναδικό κριτήριο τον άνθρωπο.

Ποιότητα υλικών
Η εταιρεία δημιουργεί συνεπίπεδες πόρτες με τις πλέον ποιοτικές πρώτες ύλες από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς οίκους.

Ποιότητα κατασκευής
Η πολυετή πείρα και τεχνογνωσία της PLASMA DOORS συμβάλουν σε ένα απόλυτο και τέλειο αποτέλεσμα στο τελικό προϊόν.

Αξιοπιστία
Η αξιοπιστία στη συνεργασία με τους πελάτες της, καθιστούν την εταιρεία έναν μοναδικό συνεργάτη που ανά πάσα στιγμή βρίσκεται εκεί για να δώσει λύση σε κάθε πρόβλημα που παρουσιάζεται.

Σύγχρονος εξοπλισμός
Η PLASMA DOORS καθημερινά επενδύει σε ιδέες και λύσεις που η υλοποίηση τους βασίζεται στον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό.

Πιστοποιήσεις & εγγύηση
Οι πόρτες της εταιρίας διαθέτουν όλα τα κατάλληλα πιστοποιητικά για την καλή λειτουργία και απόδοσή τους.

Κάθε είδους πόρτα…
Η εταιρεία PLASMA DOORS διαθέτει μία ευρεία γκάμα πορτών για κάθε ανάγκη και απαίτηση. Μοντέρνα ή κλασικά σχέδια, πόρτες για ξενοδοχεία, PIVOT λύσεις κ.ά, τις οποίες και πλαισιώνει με πλούσιο βασικό εξοπλισμό αλλά και πλειάδα προαιρετικών επιλογών.

Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει πύρους ασφαλείας, καθώς και κλειδαριές ασφαλείας υψηλών προδιαγραφών και ολοκληρώνεται με επιπρόσθετες επιλογές σε χειρολαβές, ροζέτες και μεντεσέδες.

Σε περίπτωση που απαιτείται ακόμη υψηλότερη ασφάλεια στον χώρο τοποθέτησης, η εταιρεία προσφέρει προαιρετικά μοντέρνα συστήματα όπως ηλεκτρονικές επαφές, διακόπτη ανάγνωσης δακτυλικού αποτυπώματος, πληκτρολόγιο αφής, καθώς και συστήματα πολλαπλών κλειδωμάτων του καταξιωμένου ευρωπαϊκού οίκου GU.

Όσον αφορά στις χρωματικές επιλογές, η PLASMA DOORS συνεργάζεται με την AkzoNobel, προσφέροντας στους πελάτες της την ευελιξία και τις αποχρώσεις της καταξιωμένης στην αγορά συλλογής χρωμάτων Structura. Επίσης, η εταιρεία προσφέρει και λύσεις που αφορούν σε χρωματισμούς απομίμησης ξύλου αλλά και μεγάλη ποικιλία επιφανειών Laminate σε διακοσμητικές αποχρώσεις.

Με οδηγό τη δίκη σας έμπνευση…

Σχεδιάστε τη δική σας πόρτα μέσα από τη μοναδική εφαρμογή που έχει δημιουργήσει η PLASMA DOORS, με πολλές επιλογές και συνδυασμούς. Επιλέξτε στυλ, χρώμα και εξαρτήματα σύμφωνα με αυτό που θέλετε ή ονειρεύεστε. Περισσότερα εδώ!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.