ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

EXALCO Doors: Προηγμένα συστήματα εισόδου για κάθε απαίτηση και χρήση

Στο πλαίσιο της ευρύτερης εταιρικής της φιλοσοφίας για ανάπτυξη ολοκληρωμένων προϊοντικών σειρών αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου, τα οποία να καλύπτουν κάθε ανάγκη/πτυχή της καθημερινότητας των ανθρώπων, ανταποκρινόμενα παράλληλα στα υψηλότερα τεχνικά standards της αγοράς, η EXALCO δημιούργησε μια πληρέστατη γκάμα θυρών εισόδου τελευταίας γενιάς.

Η οικογένεια πορτών της EXALCO έρχεται να ικανοποιήσει κάθε απαίτηση χώρου, από κατοικίες, γραφεία επιχειρήσεων και οργανισμών, τράπεζες και συνεδριακά κέντρα μέχρι ξενοδοχεία, καζίνο, εστιατόρια, κλαμπ, πλοία, κ.ά.

Η πολυετής εμπειρία της ελληνικής βιομηχανίας διέλασης, η τεχνογνωσία της, η ποικιλία και ποιότητα των προϊόντων της, σε συνδυασμό με την υψηλή κατάρτιση των ανθρώπων της, της δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρει αξιόπιστες λύσεις, που καλύπτουν ανάγκες υψηλών απαιτήσεων και συγκεκριμένων προδιαγραφών, κυρίως σε μεγάλες και ειδικές κατασκευές.

Τα συστήματα εισόδου της EXALCO εξασφαλίζουν άριστα αποτελέσματα επίδοσης, καθώς είναι άκρως ενεργειακά και πιστοποιημένα από διεθνή ινστιτούτα δοκιμών με βάση την ηχομόνωση, τη θερμοπερατότητα και τη υδατοστεγανότητα.

Premium Door – Πόρτα κυρίας εισόδου με θερμοδιακοπή

Η σειρά Premium Door αποτελεί ένα πρωτοποριακό, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, σύστημα εισόδου με θερμοδιακοπή, κατασκευασμένο εξολοκλήρου από αλουμίνιο, που θέτει υψηλά standards σε κάθε νέα οικοδόμηση ή ανακαίνιση κτηρίου. Παρέχει την υψηλότερη θερμομόνωση, με συντελεστή θερμοπερατότητας Ud = 0,6 w/m2K, ενώ προσφέρει επίσης πρωτοφανείς μονωτικές επιδόσεις εξίσου σε ψυχρά ή θερμά κλίματα.

Διακρίνεται από απόλυτη στεγανότητα ενάντια στο νερό ή τον αέρα, ενώ εξασφαλίζει τη μέγιστη προστασία χάρη στο μηχανισμό τετραπλού κλειδώματος που διαθέτει. Υποστηρίζει κάθε είδους τεχνολογικό σύστημα, όπως εγκατάσταση μηχανισμού αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων, άνοιγμα με ψηφιακή εισαγωγή κωδικού, κ.ά.

Πρωτοποριακό είναι, επιπλέον, και το design της Premium Door, το οποίο δίνει τη δυνατότητα για διάφορους συνδυασμούς υλικών και χρωμάτων. Τζάμι συνδυασμένο με αλουμίνιο τύπου inox, αλουμίνιο σε χρώμα ξύλου σε συνδυασμό με μονόχρωμη gloss ή σαγρέ επιφάνεια, είναι κάποιες από τις άμεσα διαθέσιμες επιλογές.

Residence Door – Πόρτα κυρίας εισόδου με θερμοδιακοπή

Η σειρά Residence Door αποτελεί ένα σύστημα εισόδου με θερμοδιακοπή, κατάλληλο για κατασκευές υψηλών προδιαγραφών με πάνελ ή υαλοπίνακες σε πληθώρα τυπολογιών. Λόγω της στιβαρότητάς του είναι κατάλληλο για εφαρμογή όπου απαιτείται καθημερινή και συχνή χρήση, όπως σε μονοκατοικίες, πολυκατοικίες και δημόσια κτήρια. Παρέχει υψηλή θερμομόνωση, ηχομόνωση και στεγάνωση, ενώ συνδυάζει τον διαχρονικό σχεδιασμό με τη σύγχρονη τεχνολογία και την υψηλή αισθητική με τα κορυφαία standards κατασκευής.

Hotelia Door – Ανοιγόμενο σύστημα εισόδου με θερμοδιακοπή

Η σειρά Hotelia Door αποτελεί ένα σύστημα κύριας εισόδου με θερμοδιακοπή, κατάλληλο για κατασκευές υψηλών προδιαγραφών με τυφλά πάνελ, υαλοπίνακες ή συνδυασμό και των δύο. Είναι κατάλληλο για εφαρμογή όπου απαιτείται καθημερινή και συχνή χρήση, όπως σε ξενοδοχεία και μονοκατοικίες. Με συνολικό πλάτος πάνελ 60 χιλ, παρέχει υψηλή θερμομόνωση και ηχομόνωση. Υπάρχει δυνατότητα ειδικού σχεδίου σύμφωνα με την προτίμηση του πελάτη σε επιφάνειες λαμαρίνας αλουμινίου και γυαλιού. Δέχεται χειροκίνητες, ηλεκτρικές κλειδαριές και ειδικά για ξενοδοχεία μπορεί να φέρει όλους τους τύπους ηλεκτρονικής κλειδαριάς με κάρτα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.