ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΕΝΚΑΣ: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στις 02 Φεβρουαρίου στην Αίθουσα Εκδηλώσεων “Terra Verde”

Έπειτα από τις επιτυχημένες εκδηλώσεις των περασμένων ετών, η ΕΝΚΑΣ (Ένωση Κατασκευαστών Νίκαιας) διοργανώνει και φέτος εκδήλωση για την Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, όπου θα δώσουν το «παρών» τα μέλη της, φίλοι και συνεργάτες, κατασκευαστές, βιομηχανίες και εταιρείες του κλάδου αλουμινίου.

Η εκδήλωση που έχει γίνει πλέον θεσμός για τον κλάδο θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 12.00 το μεσημέρι στην Αίθουσα Εκδηλώσεων “Terra Verde”, 7ης Μαρτίου 49 (πρώην Κονδύλη), 18450, Νίκαια.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.