ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

MAKEDONIKI PANIDIS: Νέες ανοξείδωτες χειρολαβές ιδιαίτερης αισθητικής

panidis_laves
pages.inddΗ εταιρία ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΠΑΝΙΔΗΣ, έχοντας μία σταθερή πορεία στην 40χρονη παρουσία της στην αγορά, επικεντρώνεται σήμερα στον σχεδιασμό νέων προϊόντων υψηλής αισθητικής και ποιότητας με ευκολία στην τοποθέτηση αλλά και στη χρήση από τον τελικό καταναλωτή. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται ασφαλώς και οι νέες ανοξείδωτες και ανοδειωμένες χειρολαβές που κυκλοφόρησαν πρόσφατα στην αγορά.

ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΕΣ ΛΑΒΕΣ
Όλες οι ανοξείδωτες λαβές της εταιρίας κατασκευάζονται από inox-316 σε επεξεργασία satine. H  νέα λαβή ΙΝΟΧ-130 με επικλινή ποδαράκια έρχεται ως συνέχεια των υπαρχουσών λαβών προσδίδοντας νέα εφαρμογή και  νέα αισθητική. Διατίθενται σε ποικιλία διαστάσεων κατόπιν παραγγελίας και μπορούν να τοποθετηθούν με το αντίστοιχο παρεχόμενο ΚΙΤ τοποθέτησης είτε σε θωρακισμένες πόρτες, είτε σε αλουμινίου, αλλά και σε γυάλινες πόρτες.

Είναι διαθέσιμες σε σωλήνα Φ30 και ποδαράκια 300. Άμεσα θα είναι και σε Φ35 αλλά και με ποδαράκι 450 για την ευρύτερη κάλυψη των αναγκών των πελατών. Η παραγωγή τους γίνεται από τελευταίας τεχνολογίας κέντρα κατεργασίας και τόρνους με άψογο φινίρισμα και σατινέ τελείωμα με εξαιρετική αντοχή στην διάβρωση.

ΑΝΟΔΙΩΜΕΝΕΣ ΛΑΒΕΣ
Η εταιρία εμπλουτίζει την γκάμα της λανσάροντας νέες ανοδιωμένες χειρολαβές υψηλών απαιτήσεων. Κατασκευάζονται από λάμα αλουμινίου 40Χ10 και ανοδιώνονται στις εγκαταστάσεις ανοδίωσης στην εταιρίας με εξαιρετικό αποτέλεσμα στο φινίρισμα.

Διατίθενται με λοξό ή ίσιο ποδαράκι, εσωτερικής ή εξωτερική τοποθέτησης, καλύπτοντας ευρύ φάσμα αισθητικών αποτελεσμάτων.

Τα προϊόντα της εταιρίας είναι σχεδιασμένα έτσι, ώστε να εξασφαλίζεται  η γρήγορη  τοποθέτησή τους σε όλους τους τύπους των θυρών.

Μιλώντας σχετικά, η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρίας κα Χριστίνα Πανίδου, μας τόνισε: «Στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΠΑΝΙΔΗΣ υλοποιούμε τη βασική μας δέσμευση απέναντι στους συνεργάτες μας. Να παρακολουθούμε διαρκώς τις εξελίξεις στην αγορά του αλουμινίου και να προσαρμόζουμε και να εξελίσσουμε συνεχώς τα προϊόντα μας. Ο σύγχρονος μηχανολογικός μας εξοπλισμός, οι πλήρως καθετοποιημένες παραγωγικές εγκαταστάσεις μας και το άριστα εκπαιδευμένο στελεχιακό δυναμικό, αποτελούν για την εταιρία τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που την καθιστούν ιδιαίτερα ανταγωνιστική, τόσο στην ελληνική όσο και στις διεθνείς αγορές».

www.makedoniki-panidis.gr

Κράτα το

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.