ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΕΤΕΜ: Απαρχή μίας νέας φιλόδοξης και αναπτυξιακής πορείας!


Η χρονιά που έκλεισε, απετέλεσε την απαρχή μίας νέας αναπτυξιακής πορείας για την ΕΤΕΜ Α.Ε., έχοντας βάλει τις σωστές βάσεις για μία φιλόδοξη και ανανεωμένη παρουσία στις εξελίξεις που σηματοδοτούν οι σημερινές απαιτήσεις της αγοράς, τόσο στην Ελληνική αγορά, όσο και στις διεθνείς αγορές.

Η ιστορική εταιρία διέλασης, μετά την μεταφορά του συνόλου της παραγωγικής της διαδικασίας από το εργοστάσιο της Βουλγαρίας στη Μαγούλα που ολοκληρώθηκε τον περασμένο Μάιο και τις παράλληλες επενδύσεις στο βαφείο, παρουσίασε μία συνεχή αύξηση της παραγωγής και των πωλήσεών της κατά το 2ο εξάμηνο του 2020, με αποτέλεσμα να παρουσιάσει μία σημαντική αύξησή τους σε σχέση με το 2019.

Η αύξηση αυτή ήταν αποτέλεσμα της νέας δυναμικής πολιτικής της διοίκησης της εταιρίας για αύξηση του μεριδίου της στην ελληνική αγορά που άρχισε να αποδίδει, αλλά και της σημαντικής της διείσδυσης σε νέες αγορές του εξωτερικού, με ιδιαίτερα επωφελείς για την εταιρία συμφωνίες.

Σύμφωνα με κορυφαίο στέλεχος της ΕΤΕΜ, η παραγωγική δυναμικότητα της εταιρίας για το 2021 είναι σε μεγάλο ποσοστό συνδεδεμένη με πωλήσεις, ενώ η αναμενόμενη αύξηση της ζήτησης στην Ελληνική αγορά λόγω των συνεχών προγραμμάτων ενεργειακής αναβάθμισης κατοικιών που είναι σε εξέλιξη, προδικάζουν νέες παραγωγικές επενδύσεις για την εταιρία. Έτσι, μέχρι τον Απρίλιο, προσδιορίζεται η οριστικοποίηση απόφασης από την διοίκηση για νέες επενδύσεις και αύξηση της παραγωγικής δυναμικότητας.

50 χρόνια δυναμικής παρουσίας

Με ένα ισχυρό διεθνές δίκτυο παραγωγής και πωλήσεων, η ΕΤΕΜ αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες διέλασης αλουμινίου τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Πρόκειται για τον πρώτο ενοποιημένο σχεδιαστή και παραγωγό αρχιτεκτονικών συστημάτων και προφίλ αλουμινίου για βιομηχανικές εφαρμογές στη χώρα μας.

Με ετήσια δυνατότητα παραγωγής που υπερβαίνει τους 15 χιλιάδες τόνους, η ΕΤΕΜ εγγυάται τη συνεχή, έγκαιρη, αποτελεσματική και αδιάλειπτη παράδοση σε όλους τους πελάτες μας. Μέσω της συνεχούς εξέλιξης των καινοτομιών και επενδύσεων σε υποδομές, προηγμένο εξοπλισμό και στο έμψυχο δυναμικό, η ETEM έχει καταφέρει να αποκτήσει μια διακεκριμένη θέση στις παγκόσμιες αγορές.

Με 50 χρόνια εμπειρίας και συνεχούς παρουσίας, τόσο στον σχεδιασμό, όσο και στην κατασκευή προφίλ για αρχιτεκτονικά συστήματα και διαφορετικές βιομηχανικές εφαρμογές, η εταιρεία δεσμεύεται για την εξυπηρέτηση των πελατών της με προϊόντα και υπηρεσίες άριστης ποιότητας, δημιουργώντας και διατηρώντας με αυτό τον τρόπο μακροχρόνιες σχέσεις που βασίζονται αποκλειστικά στην εμπιστοσύνη, επιδεικνύοντας ακεραιότητα, επαγγελματισμό και αξιόπιστη συνέπεια.

Η ETEM κατέχει ισχυρή θέση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και αναζητεί ακούραστα ευκαιρίες για μεγαλύτερη διείσδυση και εδραίωση σε περισσότερες χώρες και αναδυόμενες αγορές. Με τεχνολογικά ισχυρές δομές και εξειδικευμένο προσωπικό σε κάθε θέση, η εταιρεία επιτυγχάνει τους στρατηγικούς στόχους για κατανόηση και κάλυψη των αναγκών κάθε αγοράς, βοηθώντας αποτελεσματικά με αυτό τον τρόπο τους πελάτες να επιτύχουν τους στόχους τους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.